ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο κοουτσάρισμα του Σίμου

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή, να τιμωρήσει τον Τζον Κάρβερ με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τον Πινσέλι του Εθνικού Άχνας», είναι από χθες βράδυ γνωστή.


Ο Άγγλος τεχνικός θα προετοιμάσει την ομάδα και το απόγευμα της Κυριακής θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ο βοηθός του, Γιώργος Σίμος. Ο Ελλαδίτης, που είναι το δεξί χέρι του Κάρβερ, θα επιδιώξει από τον πάγκο να οδηγήσει την Ομόνοια στην επιτυχία, διατηρώντας το αήττητο.


Λέτε να είναι και ο αναμορφωτής της ομάδας, όσον αφορά στην εικόνα που θα παρουσιάσει. Η ευχή όλων μας αυτή είναι. Ίσως ο Σίμος εμπνεύσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές και με τις εντολές και τις κινήσεις του, να βάλει το δικό του λιθαράκι για να περάσει η Ομόνοια με το διπλό από το Τσίρειο.


Ο Σίμος, πέρα από τη θέση του βοηθού κατέχει κι αυτή του σκάουτερ αντιπάλου. Είναι ο άνθρωπος που συγκεντρώνει τα στοιχεία και τις πληροφορίες για τον κάθε αντίπαλο και τις μεταφέρει στον προπονητή.


Γνωρίζοντας, λοιπόν, από πρώτο χέρι το παιχνίδι του Απόλλωνα, ο Σίμος έχει την ευχέρεια να προβεί σε ενέργειες που θα φρενάρουν τον Απόλλωνα αλλά και θα «χτυπήσει» η Ομόνοια τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία του.


Ο Κάρβερ θα είναι στην εξέδρα στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν και θα εύχεται η παρουσία του Σίμου ως κόουτς να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και κυρίως, επιτέλους η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αρχειο