ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα και αν ΠΡΕΠΕΙ να πάμε γήπεδο! Το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην ιστορία μας!

Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει ποτίσει αμέτρητες πίκρες, μαζεμένες κιόλας το τελευταίο διάστημα. Η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια μαχαιρώνει συνεχώς εκείνο το μοναδικό αίσθημα αγάπης προς τη “Βασίλισσα”. Μιας αγάπης μοναδικής απερίγραπτης που δεν συγκρίνεται με καμιά. Μια λατρείας κτισμένης σε γερά θεμέλια, γέννημα θρέμμα του Λαού.

Πονάμε και πληγωνόμαστε να την βλέπουμε κουρέλι στις ορέξεις της κάθε ομαδούλας της Κύπρου. Το μαξιλάρι μας και η μοναξιά μας ξέρει το τι τραβούμε για τούτη την ομάδα. Δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που από το μυαλό του δεν περνά καθημερινά η σκέψη της “Βασίλισσας”. Και όλο τα ίδια ερωτηματικά τριγυρνούν στην σκέψη. Γιατί; Τι να κάνουμε; Θα την δούμε ξανά στο θρόνο της;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ο Κάρβερ, δεν είναι ο Νταμπίζας, δεν είναι το ΔΣ, δεν είναι οι παίκτες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε ΟΛΟΙ εμείς! Τι θα γίνει δηλαδή αν δεν πάω γήπεδο σήμερα. Τι θα καταλάβω; Κάποιος θα μας πει: Θα διαμαρτυρηθώ για την φετινή κατάσταση… Και με αυτό τι δηλαδή; Το ξέρουμε πως ένα γήπεδο με ατμόσφαιρα βοηθά στην επίτευξη του στόχου. Αν ηττηθώ σήμερα και εγώ λείπω από εκεί τι θα συμβεί; Θα μαραζώσω λιγότερο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα παίζει κορώνα γράμματα την επιβίωση της. Είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν και πολλά που μας νευριάζουν δικαιολογημένα. Ας ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ λοιπόν, να σπρώξουμε την όποια φετινή ομάδα έχουμε να μας βγάλει Ευρώπη ούτως ώστε να κρατηθεί ζωντανή για να την βελτιώσουμε παράλληλα. Οφείλουμε να κρατήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή και να την γιγαντώσουμε. Το χρωστάμε στην ιστορία του Σωματείου μας αλλά και στους πρωτεργάτες που έδωσαν αίμα για αυτή την ομάδα – ΙΔΕΑ!

Αρχειο