ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμβόλαιο σε εννιά ποδοσφαιριστές

Όσο το σωματείο δεν ανακοινώνει μετεγγραφές, η αγωνία και παράλληλα η ανησυχία του κόσμου αυξάνεται. Και είναι απόλυτα λογικά, γνωρίζοντας πως και τα οικονομικά του σωματείου είναι περιορισμένα, λόγω της απουσίας της ομάδας από την Ευρώπη αλλά και της μη σύναψης συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 2019-22 που θα έφερναν ένα σημαντικό ποσό ως προκαταβολή.

Εντούτοις, όπως πληροφορούμαστε, μετά που ο Πάμπος Χριστοδούλου κατέληξε σε ποδοσφαιριστές πρώτης επιλογής, αυτούς δηλαδή που θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές, στάλθηκαν τις προηγούμενες μέρες συμβόλαιο σε εννιά ποδοσφαιριστές. Είναι σε αναμονή των εξελίξεων. Τα περιμένουν πίσω υπογεγραμμένα, ενώ όπως είναι λογικό κάποιοι θα θελήσουν να αλλάξουν κάποιους όρους, οι δυο πλευρές να διαπραγματευτούν και αυτό επιφέρει σχετικά μια καθυστέρηση.

Θεωρείται βέβαιο πως, μέσα στις επόμενες ώρες η Ομόνοια θα έχει την υπογραφή ποδοσφαιριστών ώστε να τους ανακοινώσει.

Ο Ρούι Πέδρο, ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος, ο Πιτ Φελτχούιζεν, ο Ολλανδός τερματοφύλακας που κέρδισε έδαφος τις τελευταίες ώρες έναντι του Ρομάν Σαλάν και ο Τζαϊλσον Αραούχο, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι πιο μπροστά από άλλους και λογικά η ανακοίνωση της απόκτησής τους δεν θα αργήσει. Βεβαίως, μπορεί να προκύψει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και να ανακοινωθεί άλλος ποδοσφαιριστής νωρίτερα. Όλα κρίνονται από το πότε θα σταλεί υπογεγραμμένο το συμβόλαιο.

Στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου είναι, μέχρι το τέλος του μήνα άντε με το που θα μεταβεί η ομάδα στις Πλάτρες (5 Ιουλίου), το ρόστερ να είναι σχεδόν συμπληρωμένο.

Αρχειο