ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΦΟΥΤΣΑΛ

Συνέντευξη Τύπου, στις 11:00, για τον τελικό Κυπέλλου Futsal

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Futsal μεταξύ της Ομόνοιας και του Αποέλ, όπως ενημερώνει η ΚΟΠ. Οι δύο ομάδες που άρχισαν την χρονιά με το Super Cup και θα την ολοκληρώσουν διεκδικώντας το Πρωτάθλημα αφού έχουν προκριθεί στους τελικούς, διεκδικούν αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου και το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, η ΚΟΠ διοργανώνει σήμερα στις 11:00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας Συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι αρχηγοί και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Προπώληση εισιτηρίων

Εισιτήρια πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά τόσο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όσο και από την Ομόνοια και το Αποέλ.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/

https://online.theasis.cy.net/ticketonline/apoel/

https://online.theasis.cy.net/ticketonline/omonoia/

Η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ (γενική είσοδος). Θα υπάρξει μόνο ηλεκτρονική προπώληση και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο Στάδιο την ημέρα του αγώνα.

Όπως αποφασίστηκε στην οργανωτική σύσκεψη του τελικοί, οι φίλοι της Ομόνοιας θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα (κερκίδα επισήμων) και οι φίλοι του Αποέλ τη δυτική κερκίδα.

Αρχειο