ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stand by ο Μπολάτι, κλείνει ο Φελτχούιζεν

Μετά τον Λεάντρο Γκονζάλες η Ομόνοια εάν το θελήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου μπορεί να εντάξει στο ρόστερ της άλλον ένα Αργεντινό άσο. Πρόκειται για τον Μάριο Μπολάτι, ανασταλτικό μέσο, που το 2010 φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής!

Με τον Μπολάτι, λοιπόν, ενώ υπήρχε οικονομική διαφορά όπως πληροφορούμαστε γεφυρώθηκε αφού ο ποδοσφαιριστής έριξε τις απαιτήσεις του στα πλαίσια της Ομόνοιας. Ωστόσο, ο Πάμπος φαίνεται να έχει άλλο ποδοσφαιριστή ως προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη θέση και το… παλεύει. Εφόσον δεν ξεκαθαρίσει άμεσα, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να κινηθεί και να αποσπάσει την υπογραφή του 32χρονου Αργεντινού άσου.

Επίσης, σε καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του Ολλανδού τερματοφύλακα, Πιτ Φελτχούιζεν. Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία στους όρους του συμβολαίου και απομένει να το στείλει υπογεγραμμένο για να προχωρήσει το σωματείο σε επισημοποίηση της συνεργασίας. Ίσως και εντός της ημέρας προκύψει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι Χριστοδούλου και Μαυρής έχουν και έτοιμη εναλλακτική λύσης σε περίπτωση που στραβώσει κάτι με τον Ολλανδό.

Αρχειο