ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος της… το γόητρο

Ο στόχος της διάκρισης χάθηκε προ πολλού για την Ομόνοια. Άλλωστε, διανύει τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της. Έκτη και καταϊδρωμένη, με πολλά αρνητικά ρεκόρ. Γι’ αυτό και ο στόχος της Ομόνοιας στο σημερινό ντέρμπι με τον Αποέλ δεν είναι άλλος από το… γόητρο. Η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός στην ιστορία αυτής της ομάδας, στη φανέλα που οι ποδοσφαιριστές φοράνε.

Επτά σερί ήττες μετρά η Ομόνοια, αρνητικότερο σερί στην ιστορία της, 13 ήττες στο πρωτάθλημα που αποτελεί ισοφάριση του αρνητικότερου σερί που δημιουργήθηκε πέρσι. Γι’ αυτό και καλούνται οι παίκτες να βγάλουν λίγο εγωισμό, να δείξουν ότι υπάρχουν και δεν θα χάσουν άλλο ένα παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια.

Η προσπάθειά τους φαντάζει δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα που… τρέχει για τον τίτλο πρωταθλήματος, πόσο μάλλον τώρα που είναι στο -5 από την κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη του Απόλλωνα. Η θέληση και το πάθος, είναι στοιχεία απαραίτητα για να μπορέσει η ομάδα μας να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Έστω και τώρα, λοιπόν, ας κοιτάξει στα μάτια τον «αιώνιο» αντίπαλο, να παίξει όσο το δυνατό καλύτερα, να προσπαθήσει, να επιδιώξει τα γκολ και να δείξει αγωνιστική πειθαρχία. Η μπάλα είναι στα πόδια τους, για τη νίκη γοήτρου και περηφάνιας για τον κάθε Ομονοιάτη, βάζοντας τέλος και σ’ ένα αρνητικότατο σερί που φέρει την Ομόνοια να έχει χάσει και στα δέκα τελευταία ματς από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αρχειο