ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ευχάριστα και η επόμενη μέρα για τον Αλβμπόγκε

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους Χριστοφή και Κιπιάνι που αποχώρησαν τραυματίες στο ματς με τον Άρη. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και ο δεύτερος περί τα τέλη του ματς έπιασε τον αστράγαλό του (ελαφρύ διάστρεμμα). Τόσο ο Χριστοφή όσο και ο Κιπιάνι από σήμερα, θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα. Το πρόβλημά τους αποδείχθηκε (ευτυχώς) επιπόλαιο και θα τεθούν άμεσα στην διάθεση του Πέτεφ. Ίσως στο ματς με τη Δόξα να προφυλαχθούν, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Αποέλ. Πρόκειται για δυο ακραίους επιθετικούς και η παρουσία τους κρίνεται αναγκαία.

Όσον αφορά στον Αλβμπόγκε, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Στην Ομόνοια αναμένουν οδηγία από τον ειδικό γιατρό στη Σουηδία, που στάλθηκαν οι εξετάσεις του 35χρονου τερματοφύλακα, για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του. Εάν δηλαδή θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή αν θα αντιμετωπιστεί με άλλο τρόπο. Είναι σε αναμονή της επόμενης μέρα για τον Αλβμπόγκε. Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Σουηδός πορτιέρο θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 μήνες, οπόταν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Μιχαϊλοφ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί εάν θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να θέσει εαυτόν στην τεχνική ηγεσία για το ντέρμπι του Σαββάτου. Οι πιθανότητες για την ώρα είναι μοιρασμένες. Θα μπορούν αν λεχθούν περισσότερα την Πέμπτη. Ο Μπρέβελντ συνεχίζει πρόγραμμα θεραπείας και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί εάν κι αυτός θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου. Σίγουρα δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αρχειο