ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γιατί που… βασανίζουν τον πράσινο λαό

Η Ομόνοια σε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, αν θέλετε μεγάλη στιγμή όπως την χαρακτήρισε κι ο Καϊάφας, δεν αποδίδει ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις δυνατότητές της και δεν παίρνει αυτό που επιθυμεί.

Τα γιατί που… βασανίζουν τον κόσμο της, που σε άλλο ένα ματς έδωσε μαζικά το παρών του, είναι πολλά. Γιατί να μην μπορεί να διαχειριστεί μια σημαντική κατάσταση και κλοτσά την ευκαιρία της. Γιατί να παρουσιαστεί τόσο κακή, γιατί να μην έχει το αντίδοτο στην καλή μεσοαμυντική οργάνωση της αντιπάλου της. Γιατί, γιατί, γιατί…

Σαφώς και δεν τέλειωσε τίποτα, όμως για άλλη μια φορά λέμε «αν…». Ναι, λέμε αν κερδίζαμε θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα.Δυστυχώς όμως, η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να μιλά μόνο για Ευρώπη, όπως έκανε μέχρι τώρα. Είναι καλό να κρατάς μικρό καλάθι, όμως είναι κρίμα να μην μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που σου δίνονται.

Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της Ομόνοιας στην σεζόν. Το τι έφταιξε θα πρέπει να το εντοπίσει και να το αναλύσει η τεχνική ηγεσία. Η ευθύνη βαραίνει όλους, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Πόσω μάλλον όταν η ομάδα αντιμετώπισε άλλες τρεις φορές την ΑΕΚ, γνώρισε τι θα βρει μπροστά της, ένα καλά οργανωμένο και πειθαρχημένο αντίπαλο και θα έπρεπε να έχει τις λύσεις. Πάλι καλά που πήρε τον ένα βαθμό. Έχει να κάνει περισσότερο με την ψυχολογία, αλλά είναι και σημαντικός στην προσπάθεια υλοποίησης του στόχου της.

Αρχειο