ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “μασά” τώρα ο Μισός…

Μετά τον δικαιολογημένο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άγγελου Μισού στην εκπομπή “¨Ολα Μάλε” στον SuperSportFM στις 10 Φεβρουαρίου 2018, ο ίδιος σήμερα προέβη σε νέες δηλώσεις και κατά κάποιο τρόπο τα “μάζεψε” επιθυμώντας να αναιρέσει αυτό που αρχικά είπε.

Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι με τις αρχικές αναφορές του παραπέμπει σε στημένο παιχνίδι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ ούτως ώστε να επιτευχθεί η ισοπαλία και να στεφθεί ο ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής και η ΑΕΛ να βγει Ευρώπη, σε σημερινές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Supersport fm επιχειρεί να ανατρέψει την αρχική εντύπωση.

Θυμίζουμε ότι η αρχική δήλωση του στην ιστοσελίδα στην εκπομπή όλα μαλέ ήταν η ακόλουθη

«Το τελευταίο παιχνίδι, ήταν… πάσαρε μου εσύ να σου πασάρω εγώ για να βγει πρωταθλητής το ΑΠΟΕΛ και στην Ευρώπη η ΑΕΛ. Και έμεινε η Ομόνοια εκτός (Ευρώπης)»

Σήμερα και πάλι στον SuperSportFM προέβη στη διευκρίνιση, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου.

«Το τι ειπώθηκε από τον κ. Δημητρίου ποσώς με ενδιαφέρει, δεν τον γνωρίζω, εκπροσωπεί μια ομάδα με τεράστιο κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι που το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο κατά κράτος στο α΄ μέρος, προηγήθηκε και ισοφαρίσαμε στην επανάληψη. Έμεναν κάποια λεπτά και βολεύονταν και οι δύο με ισοπαλία. Σε ολόκληρο Παγκόσμιο Κύπελλο όταν δύο ομάδες πρέπει να πάρουν από με έναν βαθμό έρχονται ισοπαλία. Δεν είπα τίποτα μεμπτό για την Ομόνοια. Θεωρώ ότι έκανε ο δημοσιογράφος λάθος που τον ρώτησε. Εγώ έχω απεριόριστο σεβασμό στην Ομόνοια και ειδικά στον κόσμο της. Έχω αρκετούς φίλους και κουμπάρους Ομονοιάτες, είναι αγνός κόσμος που αγαπά παθολογικά την ομάδα του» .

Ο καθένας μπορεί να κρίνει τι είπε πριν και τι κατάλαβε ο κόσμος καθώς και τι επιχειρεί να κάνει τώρα ο Άγγελος Μίσος.

Χωρίς να γνωρίζουμε, είμαστε βέβαιοι ότι δέχτηκε υποδείξεις και παρεμβάσεις για να τα μαζέψει μετά και την θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι το ζήτημα έπρεπε να τύχει διερεύνησης από τα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ.

Τι σχέση έχει εάν το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο “κατά κράτος” ή εάν έχει κουμπάρους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ;

Το κύριο ζήτημα είναι ότι αρχικά και ίσως μέσα στην αθωώτητα του ο άνθρωπος είπε “πάσαρε μου εσύ να σου πασάρω εγώ για να βγει πρωταθλητής το ΑΠΟΕΛ και στην Ευρώπη η ΑΕΛ

Δηλαδή υπήρχε συμφωνία να καταλήξει ο αγώνας ισόπαλος.

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους αγαπητέ φίλε Άγγελε Μισέ.

Κρίμα… Πάντως και εμείς και οι κουμπάροι σου οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σε καταλαμβαίνουμε…

Αρχειο