ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νέα για τον Φάνο και οι υπόλοιποι

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε χθες το απόγευμα ο Φάνος Κατελάρης και εντός της ημέρας θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματά τους. Ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα είναι μυϊκός και όποια κι αν είναι η σοβαρότητα, φαντάζει απίθανο να προλάβει το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Αναλόγως της σοβαρότητας, θα διαφανεί και το διάστημα αποχής του.

Εφόσον θεωρείται δεδομένη η απουσία του Φάνου στο προσεχές παιχνίδι, ενώ αποβλήθηκε και ο Βύντρα και θα μείνει εκτός, οι απουσίες για την Ομόνοια θα φθάσουν τις εννιά αφού δεν υπολογίζονται και οι Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Πρτσε, Ατζαγκούν και Παναγή. Βεβαίως, μέχρι και την προπόνηση της Παρασκευής ενδεχομένως κάποιοι να ανεβάσουν ρυθμό και να προλάβουν, όπως είναι οι Παναγή και Εντρένα. Θα διαφανεί σύντομα. Αισθητά μειωμένες οι επιλογές για τον Αναστασίου, όμως με αυτούς που έχει θα θελήσει να ετοιμάσει το πλάνο του, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να επανέλθει στις επιτυχίες.

Η προσεχής αντίπαλος, είναι από τις λίγες της εξάδας που κέρδισε στην τρέχουσα σεζόν η Ομόνοια. Γι’ αυτό και θα επιδιώξει να επαναλάβει εαυτόν και να πάρει το τρίποντο. Για να το πετύχει θα πρέπει να ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της και κυρίως να είναι αποτελεσματική.

Αρχειο