ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα καταφέρει ο Coach να ξορκίσει την κατάρα των κεντρικών αμυντικών;

Τα τελευταία χρόνια αυτό που συμβαίνει με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους κεντρικούς της αμυντικούς είναι απίστευτο.  Από την μια κάποιες λανθασμένες επιλογές ποδοσφαιριστών και από την άλλη οι συχνοί τραυματισμοί έχουν κάνει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τους εκάστοτε προπονητές να παραμιλούν.

Μια κατάρα που μας κατατρέχει εδώ και χρόνια και που ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να ξορκίσει,  αν και τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Και το λέμε αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή προετοιμάζεται  για τη νέα χρονιά χωρίς κανέναν ουσιαστικά κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ της.

Ο Κάι που ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα για να προσφέρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας τραυματίστηκε σοβαρά και θα λείψει για 4 με 6 μήνες, ενώ ο Άρνανσον όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει βαλίτσες για την Σκωτία, αφού η Αμπερτίν φαίνεται να θέλει διακαώς να τον εντάξει στο ροστερ της.

Με πιο απλά λόγια η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται αυτή την στιγμή να προχωρήσει στην απόκτηση 3 τουλάχιστον κεντρικών αμυντικών οι 2 εκ των οποίων θα είναι από το πάνω ράφι για να μπορέσουν  να προσδώσουν την απαραίτητη ποιότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας. 

 

Αρχειο