ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΦΟΥΤΣΑΛ

K. Χριστοδούλου: “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εμείς θα προσπαθήσουμε να έρθουν υπέρ μας” (Βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Futsal μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ και μέσα από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου οι πρωταγωνιστές του τελικού έστειλαν μηνύματα για γιορτή του αθλήματος.

Οι δύο ομάδες που άρχισαν την χρονιά με το Super Cup και θα την ολοκληρώσουν διεκδικώντας το Πρωτάθλημα αφού έχουν προκριθεί στους τελικούς, διεκδικούν την Πέμπτη 11 Απριλίου και το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς καλωσορίζοντας τις ομάδες του τελικού στη Συνέντευξη Τύπου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Συγχαίρουμε τις ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό και ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος του επιπέδου τους και να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο το Futsal.

Η ΚΟΠ μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλει για να προώθηση του αθλήματος, συνεχίζει τη στήριξη της με την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και του τελικού Κυπέλλου από τη Cytavision. Όπως γνωρίζεται, η Πέμπτη έχει καθιερωθεί από την περσινή χρονιά ως η ημέρα τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνα Futsal.

Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι το άθλημα του Futsal μέσα από τέτοιους αγώνες έχει την καλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση και όλοι οι συντελεστές του, έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν για να γίνει γιορτή ο τελικός.

Καλή επιτυχία στην Ομόνοια και στο ΑΠΟΕΛ, που όπως γνωρίζετε θα συνεχίσουν και μετά τον τελικό Κυπέλλου τα ραντεβού τους στο Πρωτάθλημα για ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή Futsal».

Ο προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Χριστοδούλου μιλώντας για το ραντεβού του τελικού ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι ένας τελικός ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία. Στη φετινή χρονιά εκτός από φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου θα είμαστε μαζί και στο Πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει τη δουλειά που έκαναν οι δύο ομάδες. Θα γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εμείς θα προσπαθήσουμε να έρθουν υπέρ μας για να πάρουμε το Κύπελλο. Ευχόμαστε να γίνει ένας αθλητοπρεπής αγώνας και να χειροκροτηθούν νικητές και ηττημένοι».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιάννος Μυλωνάς μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε με τέτοιο αντίπαλο και στον τελικό Πρωταθλήματος και στον τελικό Κυπέλλου. Είναι μια ομάδα που σεβόμαστε και στο γήπεδο μαζί μας, θα προσφέρουμε και θέαμα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να μπούμε και με καλή ψυχολογία στους τελικούς Πρωταθλήματος. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο για να το απολαύσουν όσοι έρθουν στο γήπεδο και από την τηλεόραση. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου και στην Ομόνοια, και να δούμε ένα ωραίο τελικό».

Διαχωρισμός κερκίδων
Οι φίλοι της Ομόνοιας θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την ανατολική κερκίδα (χώρος επισήμων) και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ από τη δυτική κερκίδα. Σημειώνουμε ότι μετά από κλήρωση γηπεδούχος και για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων, είναι η Ομόνοια.

Οι είσοδοι θα ανοίξουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Η γενική είσοδος των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 5 ευρώ και γίνεται μόνο ηλεκτρονική προπώληση από τις διαγωνιζόμενες ομάδες και την ΚΟΠ. Η προπώληση εισιτηρίων θα τελειώσει 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Προπώληση εισιτηρίων
Εισιτήρια πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά τόσο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όσο και από την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους συνδέσμους:
https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/
https://online.theasis.cy.net/ticketonline/apoel/

https://online.theasis.cy.net/ticketonline/omonoia/

Αρχειο