Daily News

The Business of Football

Η μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τον κλάδο του Ποδοσφαίρου στην Κύπρο είναι γεγονός και διοργανώνεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Ο λόγος για το Football Conference, με τίτλο “The Business of Football”, στο οποίο διεθνείς ομιλητές και ειδικοί από το χώρο του Αθλητικού Marketing θα αναλύσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα του σύγχρονου Ποδοσφαίρου. Το Ποδόσφαιρο κάνει παιχνίδι κι εκτός γηπέδου, αφού έχει εισέλθει δυναμικά πλέον στον επιχειρηματικό στίβο. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν να ταυτιστούν με το Ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας ότι το δημοφιλές αυτό άθλημα μπορεί να αποφέρει τεράστια έσοδα στις επιχειρήσεις.

Το Συνέδριο στοχεύει στο να γνωρίσει στους φορείς του Κυπριακού Ποδοσφαίρου τις εξελίξεις, σύγχρονες τάσεις κι ευκαιρίες που παρουσιάζονται γύρω από τις Νέες Τεχνολογίες. Επιπλέον, θα εστιάσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο πώς αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελος του Ποδοσφαίρου και των ομάδων. Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές θα βρίσκεται ο Julien Jalouzet,  ο οποίος διετέλεσε Digital Marketing Manager στη Paris Saint-Germain. Στην παρουσίασή του ο κ.Jaluzet θα αναλύσει τις ευκαιρίες που ανοίγονται μέσα από τα social media. Ευκαιρίες, ικανές να αυξήσουν δραματικά τόσο την αναγνωρισιμότητα όσο και τα έσοδα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο Julien Jalouzet θα παρουσιάσει κι αναλύσει το πώς η Paris Saint-Germain άδραξε μια τέτοια ευκαιρία, η οποία και την ανήγαγε από μια δυνατή γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα σε πετυχημένο διεθνές αθλητικό εμπορικό σήμα.

Δηλώστε συμμετοχή στο συνέδριο “The Business of Football” και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά εκπροσώπους από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, να κάνετε netrworking και να ανταλλάξετε ιδέες κι εμπειρίες με ειδήμονες από τον θεαματικό κόσμο της στρογγυλής θεάς. Μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν οι:

•    Marc Schmidgall, Head of Communications & Marketing European Club Association, Switzerland
•    Pedro Trueba Iriondo, Sports Business Senior Consultant, KPMG Sports Advisory, Hungary 
•    Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, Πρόεδρος Συμβουλίου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
•    Marta Wasiluk, Head of Sport Department, Legia Warszawa SA, Poland 
•    Γιώργος Κούμας, Αναπληρωτής Πρόεδρος ΚΟΠ, Διοικητικό Συμβούλιο της TEAM AG,  Διοικητικό Συμβούλιο της CAA Eleven
•    Martin Wagner, Chairman of the Board, TEAM AG, Switzerland
•    Oscar Ugaz, Strategy Director, Atomikal Digital Marketing, Former Digital Business Manager Real Madrid C.F., Spain
•    Julien Jalouzet, CEO, Digital Playas, Former Digital Marketing Manager, Paris Saint-Germain, France
•    Μιχάλης Λάιος, Εμπορικός Διευθυντής, ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ελλάδα

Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους του stakeholders του Ποδοσφαίρου στην Κύπρο και συγκεκριμένα προς: Διοικητικά Συμβούλια όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Κύπρου και όλων των κατηγοριών, μόνιμο προσωπικό και Διεύθυνση ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς φορείς (ΚΟΑ, ΚΟΠ), αγροτικές ομοσπονδίες, Συνδέσμους ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, παρατηρητών ποδοσφαίρου, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, εταιρείες Μάρκετινγκ, Διαφήμισης & Επικοινωνίας, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Μάρκετινγκ και στελέχη Μάρκετινγκ από εταιρείες-χορηγούς ποδοσφαίρου, αθλητικογράφους και εκπροσώπους ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το θεματολόγιο και το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής, εδώ

Πληροφορίες
Kύριος Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: Gloria Jean’s Coffees, Hellenic Technical Enterprises Ltd, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Marathon Trading – Ice Power 
Χορηγός Κοκτέιλ: Carlsberg
Υποστηρικτής: OJO sunglasses
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold και REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

ΠΗΓΗ

Αρχειο