ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει άμεσα στον «άσο» της

Από τη στιγμή που δεν ήταν γραφτό ο Φελτχούιζεν να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αφού ως γνωστόν η μια ανατροπή διαδεχόταν την άλλη, το τεχνικό της Ομόνοιας κινείται για άλλην επιλογή.

Πληροφορίες φέρουν την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας να έχει ήδη προκρίνει συγκεκριμένο τερματοφύλακα, τον οποίο θέλει να φέρει άμεσα στην Κύπρο. Εάν αυτό γίνει εφικτό μέσα στα επόμενα 1-2 εικοσιτετράωρα ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Κύπρο για συμφωνία και υπογραφή του συμβολαίου του.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Σέρβου Κάχριμαν. Το όνομά του βρίσκεται για καιρό τώρα στις βασικές επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο έμπειρος Σέρβος διατηρεί συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα για άλλον ένα χρόνο, ωστόσο έχει το «ok» για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα ένα το θελήσει.

Εφόσον, λοιπόν, δεν προχωρήσει η περίπτωση του τερματοφύλακα που μπήκε τις τελευταίες ώρες στη λίστα, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Κάχριμαν.

Άλλωστε, παρατηρείται χρονοτριβή στην υλοποίηση της απόκτησης τερματοφύλακα. Ωστόσο, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν ανησυχεί αφού έχει στην διάθεσή του δυο αξιόλογους Κύπριους τερματοφύλακες, του Παναγή και Χριστοδούλου, ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει μετά από ένα 40ήμερο.

Αρχειο