ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Θέλει να κάνει το 3-0, να «χαϊδέψει» τον τίτλο!

H ώρα των μεγάλων αγώνων που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της περιόδου 2018-19 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών έφθασε. Απόψε στις 20:00 στο «Ελευθερία» θα αρχίσουν η  Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Παφιακό (ζωντανά από τη Cytavision).

Η Ομόνοια θα επιδιώξει να κάνει το 3-0 στις νίκες, πραγματοποιώντας το αποφασιστικότερο βήμα για τον τίτλο. Δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλό της να πιστέψει σε ανατροπή των υπέρ της δεδομένων αφού στα πρώτα δύο ματς της κανονικής διάρκειας πέτυχε ισάριθμες νίκες, μέσα αι έξω. Η ομάδα που θα κάνει τέσσερεις νίκες κατακτά τον τίτλο. Γι’ αυτό και η μαζική παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στον αποψινό αγώνα κρίνεται απαραίτητη.

Η Ομόνοια επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα μήνα. Από τους ημιτελικούς με την Αναγέννηση Δερύνειας και την πρόκριση με 4-0 στους τελικούς μεσολάβησαν 28 ημέρες από τον τελευταίο αγώνα. Σε αυτό το διάστημα ο Σάββας Σάββα και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να κρατήσουν τους παίκτες τους σε εγρήγορση μέσω των προπονήσεων. Η αποχή όμως από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στέρησε από το «τριφύλλι» τη δυνατότητα ρυθμού κάτι που θα φανεί στην πορεία εάν θα επηρεάσει. Ο Σάββας Σάββα δήλωσε ότι «μείναμε εκτός αγώνων ένα μήνα, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός».

Αρχειο