ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To παλεύουν για φιλικά… σε γειτονική χώρα

Αυτό που έγινε φέτος δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει που η κλήρωση γύρισε την πλάτη στην Ομόνοια και κληρώθηκε με ΑΕΚ και Απόλλωνα στα πρώτα δυο ματς του πρωταθλήματος, ήλθαν και οι αναβολές. Το γεγονός αυτό, άλλαξε το πρόγραμμα προετοιμασίας αφού στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να δώσει τον πρώτο επίσημα αγώνα της και από την άλλη θα έχει βαρυφορτωμένο πρόγραμμα στη συνέχεια αφού τα δυο αυτά παιχνίδια θα κληθεί να τα δώσει ενδιάμεσα άλλων. Κι αυτό χωρίς να είναι δική της ευθύνη αλλά για να βολευτούν οι Ευρωπαίοι.
Γι’ αυτό και στην Ομόνοια εντείνονται οι προσπάθειες διευθέτησης φιλικών αγώνων, πιθανότατα στο εξωτερικό. Στο σύλλογο το… παλεύουν και ακόμη και σήμερα ίσως προκύψει εξέλιξη.

Οι ενέργειες που γίνονται επικεντρώνονται με ομάδες σε γειτονικές χώρες. Ισραήλ, Ελλάδα και Βουλγαρία είναι οι πιθανότεροι προορισμοί. Εφόσον καρποφορήσουν οι προσπάθειες, η ομάδα θα μεταβεί σε μια από τις πιο πάνω χώρες για μερικές μέρες (4-5), για τη διεξαγωγή τουλάχιστον δυο φιλικών αγώνων. Σε αντίθετη περίπτωση, αναγκαστικά θα πρέπει να διευθετηθούν φιλικοί αγώνες στην Κύπρο, με τις ομάδες να είναι περιορισμένες.

Αρχειο