ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ΑΠΟΕΛ στήνει την δική του αυτοκρατορία πάνω στα συντρίμμια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου

Πολλοί πίστεψαν  ότι αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ερμή θα ήταν ο τελευταίος που διαιτήτευε ο Γιάννης Αναστασίου.

Δυστυχώς όμως έπεσαν έξω. Το παιδικό λάθος του συγκεκριμένου κυρίου,  όταν έκλεισε τα μάτια σε καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδας μας Ανδρέα Χριστοδούλου στην τελευταία φάση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν στάθηκε ικανό για να κριθεί ακατάλληλος ένας από τους πιο επικίνδυνους διαιτητές του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Η εξήγηση φυσικά δόθηκε χθες. Ο άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές φόρεσε και πάλι την πανοπλία του και ορίστηκε να διαιτητεύσει το χθεσινό  ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση κάνοντας  πάλι τα δικά του.

Έκλεισε τα μάτια στο φάουλ πάνω σε  ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης στην μέση του γηπέδου και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε  το γκολ του ΑΠΟΕΛ, έκλεισε τα μάτια στην καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μοραϊς λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση του Βάτερμαν εντός περιοχής  και έκλεισε επίσης τα μάτια στις προκλήσεις του Γιαννιώτα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Τα συνεχόμενα σφυρίγματα που παίρνει το ΑΠΟΕΛ τον θέτουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Οι ευθύνες γι’ αυτό βαραίνουν τους πάντες και πρώτα και κύρια όλες τις υπόλοιπες ομάδες συμπεριλαμβανομένου και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Βλέπουν γι’ ακόμα μια χρονιά την κωμωδία που ονομάζεται Κυπριακό Ποδόσφαιρο να εξελίσσεται ομαλά και βάση σεναρίου και δυστυχώς σφυρίζουν αδιάφορα.  Ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και αποστασιοποιείται.

Το ΑΠΟΕΛ στήνει την δική του αυτοκρατορία πάνω στα συντρίμμια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δυστυχώς ο δρόμος φαίνεται ότι δεν έχει επιστροφή.

Αρχειο