ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απόγευμα ο Κάι, ακολουθούν κι άλλοι…

Η πτήση που θα μεταφέρει τον Κάρλος Σιλβέιρα ντα Γκράσα, Κάι στην Κύπρο φθάνει το απόγευμα. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός με το Πράσινο Ακρωτήρι αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Οπόταν, η ανακοίνωση ένταξής του στο ρόστερ της Ομόνοιας αφού χθες ανακοινώθηκε καταρχήν συμφωνία, αναμένεται να γίνει εντός της αυριανής μέρας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ήθελε και πέρσι τον 29χρονο διεθνή στόπερ, για λογαριασμό της ΑΕΛ και τελικά θα συνεργαστούν στην Ομόνοια. Ο Κάι αποτελεί, ως γνωστόν, τη δεύτερη μετεγγραφική κίνηση της ομάδας μας.

Εντός των προσεχών ημερών τα μετεγγραφικά «χτυπήματα» θα είναι συνεχή. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Εντός της εβδομάδας λογικά θα προκύψουν άλλες 3-4 ανακοινώσεις εάν όχι και παραπάνω. Για τους Αραούχο και Πέδρο φαντάζουν αυξημένες οι πιθανότητες να καταλήξουν στην Ομόνοια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στόχευσε στους ποδοσφαιριστές που για τον ίδιο αποτελούν προτεραιότητα, κι αν διαφανεί ότι δεν υπάρχει τελικά έδαφος συνεργασίας και αφού εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις που έχει ήδη έτοιμες.

Μέχρι τις 3 Ιουλίου, που η ομάδα θα αρχίσει προπονήσεις, ο Κύπριος τεχνικός έχει ως στόχο να συμπληρώσει το ρόστερ κατά το 90%. Θα απομένουν δηλαδή άλλες 2-3 κινήσεις, τις οποίες θα θελήσει να κάνει στη συνέχεια αναλόγως των αναγκών που θα παρουσιαστούν στο διάστημα της προετοιμασίας. Άλλωστε, θεωρεί πως όσο περνά ο καιρός και κάποιοι καλοί παίκτες δεν βρίσκουν ομάδα, ρίχνουν τις απαιτήσεις τους και μπορεί να πετύχει περιπτώσεις… λαχείο.

Αρχειο