ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα (και πάλι) στον «άσο»

Στο ματς με τον Άρη, αφού έκανε τη γκέλα με την Ανόρθωση, ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλησε να πιστώσει τον Φελτχούιζεν. Ο Ολλανδός δεν τον δικαίωσε και χάθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ο Παναγή λόγω τραυματισμού ακόμη να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό. Η σημερινή και κυρίως η αυριανή προπόνηση κρίνονται σημαντικές για τον διεθνή τερματοφύλακα. Αναλόγως θα κριθεί η παρουσία του στην αποστολή και θα απομένει να ξεκαθαρίσει εάν θα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού.

Οπόταν, στην προκειμένη περίπτωση, ο πιο έτοιμος από κάθε άποψη είναι ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Μάλιστα, σήμερα θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία της εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Ουγγαρία. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι άπειρος σε σχέση με τους άλλους δύο, όμως έχει τις δυνατότητες και αναμένει την ευκαιρία του.

Ποιος τελικά θα υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι. Σε μεγάλο δίλημμα η τεχνική ηγεσία και ίσως ακόμη να αποφασίσει. Ο Χριστοδούλου είναι πιο μπροστά. Ο Πάμπος δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να «κάψει» τον μικρό. Ωστόσο, ίσως να είναι και η ευκαιρία για την απογείωσή του. Σε ενδεχόμενο λάθος του μικρού η αντίδραση του κόσμου θα είναι πιο χλιαρή, σε αντίθεση με παρουσία και πάλι του Φελτχούιζεν και νέο λάθος.
Όποιος κι αν κληθεί να αγωνιστεί, θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, να δικαιώσει τον προπονητή  του. 

Αρχειο