ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το έκτρωμα του β’ ημιχρόνου έκρινε το αποτέλεσμα

Άλλη μια απώλεια βαθμών για την ΟΜΟΝΟΙΑ στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) καθώς και τα συνολικά στατιστικά του αγώνα αντικατοπρτίζουν την σημερινή εικόνα της ομάδας.

Η αμυντική βελτίωση ήρθε όμως έλειπαν όλα τα άλλα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας παρουσιάστηκαν βελτιωμένου στον πρώτο τέταρτο  του αγώνα κόντρα στην Δόξα, σε σχέση πάντα με την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Έψαξαν το γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφεραν να πετύχουν στο 17ο λεπτό. Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ χώρο στην Δόξα χωρίς όμως να χάσει τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 45′.

Σημαντική βελτίωση παρουσίασε  η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τις αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή Τζον Κάρβερ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξεκίνησαν οι Ούρσουλιτς και Βύντρα, στα άκρα της άμυνας οι Κωνσταντινίδης και Σοϊλέδης ενώ ο Μαργκάσα πέρασε στον χώρο του κέντρου μαζί με τον Τουρέ.

Το δεύτερο ημίχρονο ενώ όλοι περίμεναν η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει στον αγωνιστικό χώρο να ψάξει και να πετύχει το δεύτερο γκολ, καθαρίζοντας τον αγώνα, είδαμε ένα έκτρωμα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε ποτέ να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος. Η Δόξα είχε την καθολική υπεροχή και έδειχνε ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχει την ισοφάριση. Κάτι που πέτυχε στο 75ο λεπτό. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να γράψουμε για την εικόνα του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου. Ασύνδετες γραμμές, ποδοσφαιριστές που έδειχναν να περιμένουν απλά την λήξη του αγώνα χωρίς κανένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμιάς διάθεση να αντιδράσουν και να διορθώσουν τα κακώς έχοντα.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αβραάμ Τσούκκα  βρήκε την ομάδα να αποχωρεί από το γήπεδο μας μέσω έντονων αποδοκιμασιών. Ο κόσμος πλέον δείχνει ότι δεν έχει υπομονή. Και με το δίκαιο του. Γιατί άλλο να βλέπεις ποδοσφαιριστές που να προσπαθούν στο γήπεδο αλλά να μην μπορούν και άλλο να βλέπει το σημερινό σκηνικό.

Δυστυχώς οι στιγμές που ζει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ κρίσιμες. Θα επανέλθουμε στην συνέχεια με εκτενέστερα ρεπορτάζ από τον αγώνα!

Αρχειο