Ανακοίνωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για το Fan Day που θα πραγματοποιήσει πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ:

Το καθιερωμένο Fan Day που έχετε “αγκαλιάσει” θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ! Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης, στις 17:00.

Το Fan Day θα είναι αφιερωμένο στην ανακύκλωση! Θα υπάρχουν στο χώρο παιχνίδια και ενημέρωση σχετικά με την ανακύκλωση, η μασκότ του ΑΦΗΣ, όπως και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι από τον ΑΦΗΣ και το Cans For Kids για ανακύκλωση! Για τον σκοπό αυτό σας καλούμε όπως φέρεται μαζί σας στο γήπεδο τενεκαδάκια και μπαταρίες για να τα ανακυκλώσουμε τόσο για προστασία του περιβάλλοντος όσο και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επιπλέον, θα υπάρχει μουσική από DJ, τα αγαπημένα μας HAPPY FACES, όπως και η GREEN BOUTIQUE με προσφορές και εκπτώσεις!

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το OMONOIA Wallet, μια πρωτοποριακή κίνηση για αθλητικό Σύλλογο της Κύπρου!

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο Μέγα Χορηγός της ομάδας μας, η εταιρία FONBET! 

Τέλος, θα διατίθεται και ο λαχνός του Σωματείου μας, αξίας €5, για οικονομική ενίσχυση των υπόλοιπων αθλητικών τμημάτων (καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φούτσαλ, γυναικείο ποδόσφαιρο και γυναικεία καλαθόσφαιρα)!

Ερχόμαστε από νωρίς στο γήπεδο! Σας περιμένουμε!