ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To κεφάλαιο Τουρέ

Επέστρεψε τελικά στην Κύπρο ο Μπλατί Τουρέ και εντάχθηκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής από την Μπουρκίνα Φάσο προπονείται ατομικά έτσι ώστε να φτάσει στα επίπεδα των άλλων συμποδοσφαιριστών του οι οποίοι εδώ και 15 ημέρες ξεκίνησαν προετοιμασία.

Το θέμα της αδικαιολόγητης καθυστέρησης του για κάθοδο στο νησί μας το χειρίζεται το Δ.Σ της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή και το σίγουρο είναι ότι θα του επιβληθεί κάποια ποινή. Το ποια θα είναι αυτή μπορεί να το μάθουμε μπορεί και όχι.

O συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει και πράττει από μόνος του. Εξάλλου οι μνήμες είναι πολύ νωπές όταν μετά την λήξη των υποχρεώσεων του στο  τουρνουά των Εθνών Αφρικής τον περασμένο Φεβρουάριο αντί να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αργοπόρησε με την δικαιολογία τότε ότι έπρεπε να ανανεώσει το διαβατήριο του.

Πάντως όποια και να είναι η ποινή που θα του επιβληθεί από το Δ.Σ της ομάδας μας πρέπει αν του γίνει ξεκάθαρο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και ότι από εδώ και μπρος πρέπει να είναι υπόδειγμα επαγγελματία. 

Αρχειο