ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην … μεσοαμυντική λειτουργία

Ομολογουμένως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Κυριακάτικο κόντρα στον Απόλλωνα. Η Λεμεσιανή ομάδα μετρά ήδη αρκετές απώλειες και έρχεται στο ντέρμπι με μοναδικό ζητούμενο την νίκη.

Στο δικό μας “στρατόπεδο”, είχαμε αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών όπως οι Σοιλέδης, Χριστοφή οι οποίοι θα είναι στην 18άδα του ντέρμπι. Οι “Πράσινοι” θέλουν κι αυτοί με την σειρά τους να πάρουν το τρίποντο τόσο για ψυχολογικό ντοπάρισμα αλλά κυρίως για να αποδείξουν πως δεν είναι αυτοί που μας έδειξαν στις πρώτες αγωνιστικές.

Το κλειδί για το διπλό είναι η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας. Αυτό φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια όπου η ομάδα υστερούσε με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να κρατάνε μπάλα και να δημιουργούν αρκετά ρήγματα και κατά συνέπεια να σκοράρουν.

Το κράτημα της Θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα από την τριπλέτα του κέντρου αλλά και να μην δοθεί η ευκαιρία στους παίκτες του Απόλλωνα να κάνουν το παιχνίδι τους. Εφόσον λοιπόν κρατήσουμε μπάλα στον χώρο του κέντρου (κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε στα πλείστα παιχνίδια) και μειώσουμε τα (τραγικά) αμυντικά λάθη, η ομάδα μπορεί να πάρει το διπλό στην Λεμεσό.

Τις επιθετικές τις αρετές τις έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Αρχειο