ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το λάθος στο εισιτήριο, η ευθύνη του σωματείου, και η ανάγκη να ηρεμήσουμε.

Ένα ορθογραφικό λάθος στο εισιτήριο που στάληκε ηλεκτρονικά στον Φελτχούιζεν δημιούργησε τεράστια αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας και συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν δούμε όμως τα πραγματικά γεγονότα το θέμα δεν έπρεπε να λάβει έκταση.

Καταρχήν αναφέρουμε ότι η OMONOIA δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το λάθος. Το σωματείο απέστειλε το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή στο ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται για να εκδοθεί το εισιτήριο όπως γίνεται κάθε φορά. Εκ λάθους ταξιδιωτικό γραφείο ανέγραψε το όνομα του ποδοσφαιριστή παραλείποντας ένα γράμμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή του. Το όνομα στο εισιτήριο αναγράφηκε ως Velthhuisen αντί Velthuisen που είναι στο διαβατήριο. Δηλαδή με ένα “h” περισσότερο.

Μόλις διαπιστώθηκε το λάθος το ταξιδιωτικό γραφείο απέστειλε στο ποδοσφαιριστή διορθωμένο εισιτήριο πριν την πτήση του για Κύπρο. Ακολούθως του πρότεινε ακόμα 4 εναλλακτικούς τρόπους για να έρθει στη Κύπρο μεταξύ αυτών ταξιδεύοντας και business class!  Από εκεί και πέρα ο ποδοσφαιριστής για δικούς του λόγους επέλεξε να μην έρθει στην Κύπρο.

Λάθη τέτοιας φύσης είναι συνηθισμένα και δυστυχώς γίνονται. Σε κάθε περίπτωση το σωματείο δεν εκδίδει εισιτήρια άρα δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε ευθύνη. Εξάλλου το εισιτήριο στάληκε και ηλεκτρονικά στον ποδοσφαιριστή και ούτε ο ίδιος πρόσεξε τη διαφορά στο εισιτήριο και στο διαβατήριό του. Συνεπώς άδικα υπήρξε όλη αυτή η αναστάτωση.

Κατά τη γνώμη μας αν ο ποδοσφαιριστής ήθελε να έρθει θα ερχόταν. Δεν ήταν τέτοιο το λάθος που να δικαιολογεί την άρνηση.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό αναφέρουμε και το εξής: Είναι καλύτερα να αφήσουμε την τεχνική ηγεσία να συμπληρώσει το ρόστερ χωρίς να υπάρχουν αχρείαστες διαρροές σε διάφορα μέσα. Εμείς ως ιστοσελίδα παρά το ότι έχουμε αρκετές πληροφορίες δεν τις δημοσιεύουμε εκτός εάν  καταστούν γνωστές και να δημοσιευτούν και αλλού,  ή τις δημοσιοποιήσει η ομάδα για να μη δημιουργούμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Όπως ξέρουμε οι managers παίζουν διάφορα παιχνίδια και δεν πρέπει άθελα μας να γινόμαστε κομπάρσοι.

Τέλος σε ότι αφορά τον τερματοφύλακα είναι βέβαιο ότι η τεχνική ηγεσία έχει και άλλες επιλογές και θα κινηθεί άμεσα να συμπληρώσει τη θέση.

Αρχειο