ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παλεύει για τους νούμερο ένα στόχους

Σημαντική εβδομάδα κρίνεται αυτή που ήδη διανύουμε όσον αφορά στο κεφάλαιο προσθήκες στην Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ως γνωστόν, βρίσκεται στην Πορτογαλία και αφού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο, θέλει να τρέξει τον προγραμματισμό. Θα επιδιώξει να έχει επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, στους οποίους εκφράστηκε το ενδιαφέρον της Ομόνοιας στο προηγούμενο ταξίδι του προπονητή με τον Αντώνη Τζιωνή, με την προσδοκία αυτή τη φορά ο σύλλογος να αποσπάσει και την υπογραφή τους.

Ο Πάμπος θα παραμείνει στην Πορτογαλία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θέλοντας να κλείσει όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές που θέλει να έχει μαζί του στη νέα σεζόν. Φαίνεται να υπάρχουν και δύσκολες περιπτώσεις, που θα χρειαστεί υπομονή και σωστός χειρισμός.

Στόχος του Κύπριου τεχνικού είναι, να εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας ποδοσφαιριστές που να έχουν τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί αλλά και δίψα για διάκριση, πρωταθλητισμό. Το χτίσιμο μιας ομάδας με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να στηρίξουν τα «θέλω» του προπονητή είναι πολύ σημαντικό. Γι’ αυτό και ο προπονητής της Ομόνοιας έχει ως τακτική του να παρακολουθεί αγωνιζόμενους όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες, για να έχει όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα για την αξία τους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λοιπόν, αναμένεται να προκύψουν  κάποιες συμφωνίες και παράλληλα ανακοινώσεις από το σωματείο. Υπάρχει ο χρόνος και ο Πάμπος δεν θα βιαστεί. Θέλει να εντάξει στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν ως το νούμερο ένα στόχο, ώστε να είναι σίγουρος για την επιτυχία.

Αρχειο