ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Πράσινο ημερολόγιο της προετοιμασίας… (αναλυτικό πρόγραμμα)

Ως γνωστόν η ομάδα μας αυτή την στιγμή βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της φετινής προετοιμασίας ενόψει έναρξης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2017-2018.

Η ομάδα επιστρέφει αύριο 14 Ιουλίου από τις Πλάτρες και έχουν προγραμματιστεί άλλες 2-3 προπονήσεις στο “Ηλίας Πούλλος” μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου. Παράλληλα μέχρι τις 19 Ιουλίου ο Πάμπος Χριστοδούλου θα επιδιώξει να έχει κλείσει με το ρόστερ ώστε να η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει σχεδόν πλήρης στην Πολωνία.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, η ομάδα αναχωρεί για το “Ρεμές” της Οπαλένιτσα Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Θα παραμείνει εκεί για προετοιμασία μέχρι την 1η Αυγούστου.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει διευθετήσει ήδη τέσσερα δυνατά φιλικά επί Πολωνικού εδάφους με τα δύο να έχει γνωστοποιηθεί  και η ημερομηνία τους. Συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου αντιμετωπίζουμε την Σίγκμα Όλμουτς (Τσεχίας). Δύο μέρες μετά, στις 24 Ιουλίου ορίστηκε το πιο δυνατό φιλικό κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Τα άλλα δύο φιλικά είναι με Πολωνικές ομάδες και συγκεκριμένα την Λεχ Ποζνάν και Ζακλέμπιε Λούμπιν, όμως ακόμη δεν έχουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες αν και τα ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως το φιλικό με Ζαγκλέμπιε θα γίνει στις 31 Ιουλίου. 

Αρχειο