ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ψήφος του Νικ Νικολάου για το θέμα Ρεϊκβάρτ.

nick nicolaou

Γράφαμε πριν 1 εβδομάδα ότι αναμένουμε με ενδιαφέρον τη τοποθέτηση του Νικ Νικολάου για τον διορισμό του Χανς Ρεϊκβάρτ ενόψει του ότι ήταν ξεκάθαρο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κατά αυτής της απόφασης.

Σήμερα το πρωί είχαμε κύριο άρθρο σχετικά με το θέμα με τίτλο Ας ξεκαθαρίσουμε την θέση μας στο οποίο ζητούσαμε να γίνει επίσημη τοποθέτηση από το σωματείο και η ΟΜΟΝΟΙΑ να διαχωρίσει τη θέση της.

Ακολούθησε ανακοίνωση του σωματείου σχετικά με το θέμα με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε σαφή θέση για το θέμα εκφράζοντας την αντίθεση της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι:

Η αντίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την επαναπρόσληψη του κ. Ρέικβαρτ, εκφράστηκε δια μέσω του εκπροσώπου του Συλλόγου στην ΚΟΠ, Νίκ Νικολάου, κατά την πρόσφατη ψηφοφορία στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Η πιο πάνω διασαφήνιση απαντά και στο θέμα που θέσαμε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την τοποθέτηση Νικ Νικολάου.

Πρόκειται για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη διότι το σωματείο δεν θα είναι συνυπεύθυνο με τα υπόλοιπα για τα όσα είναι βέβαιο ότι θα επισυμβούν στο νέο πρωτάθλημα με τον διορισμό του συγκεκριμένου.

Ας μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες Παναγή για το θέμα τις οποίες επίσης παρουσιάσαμε πρόσφατα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ  λοιπόν θα μπορεί να τοποθετείται στο εξής για θέματα διαιτησίας χωρίς να έχει ως “βαρίδι” το ότι συμφώνησε με αυτή την σημαντική απόφαση διορισμού του επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας.

 

Αρχειο