ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους στόχους τους καθορίζει το ΔΣ… και η ιστορία μας!

 Το ποτήρι ξεχείλησε, η οργή του Πράσινου Λαού δεν καταλαγιάζει! Ντροπή και μόνο ντροπή! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! Μετά και το χθεσινό δεν υπάρχει καμία αγωνιστική εξήγηση για την κατάντια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το ΔΣ καλείται να δει την ωμή πραγματικότητα και να λάβει ριζοσπαστικές αποφάσεις ΤΩΡΑ.

Δεχόμαστε την ανάγκη εξυγχρονισμού που χρειαζόταν η ομάδα μας καθώς και την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή. Ένα νέο μοντέλο όμως προσαρμοσμένο στο ΕΙΝΑΙ της ομάδας μας και όχι αυτό που γίνεται από τα μέσα της χρονιάς πέρσι με τον Νίκο Νταμπίζα. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό με τον Νταμπίζα αλλά με το γεγονός ότι δώσαμε τα κλειδιά του σωματείου στον Τεχνικό Διευθυντή.

Ο θεσμός όπως εφαρμόζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι υπεράνω της όποιας κριτικής και τα αποτελέσματα είναι αυτά που έχουμε σήμερα. Δεν περιμέναμε πως ο κάθε Νίκος Νταμπίζας θα έπρεπε να ξέρει την ιστορία και την πρωταγωνιστική φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η δουλειά του ΔΣ είναι ακριβώς να κατευθύνει το τεχνικό επιτελείο προς αυτή την πορεία κρίνοντας τι πάει σωστά και τι λάθος. Όταν στην τελευταία του συνέντευξη ο Νίκος Νταμπίζας δεν μίλησε ξεκάθαρα για τον Ευρωπαικό στόχο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το ΔΣ έμεινε αμέτοχο και πάλι αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη.

Αντιλαμβανόμαστε το γεγονός πως ο άλλοτε μόνιμος στόχος για κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι εφικτός. Όμως αυτό δεν αποτελεί συγχώρεση για ρεζιλίκια εντός γηπέδου όπως τα χθεσινά, όπως τα προχθεσινά στο κύπελλο αλλά και τόσα άλλα που είδαμε φέτος. Ποια η δικαιολογία για τις ντροπιαστικές εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κύριοι; Δεν ανεχόμαστε να κατεβαίνει η ομάδα μας παραδομένη στο γήπεδο και ρεζιλεύεται. Δεν το χωράει η ιδιοσυγκρασία μας, δεν το δέχεται η ΙΣΤΟΡΙΑ μας και αυτά ΔΕΝ είναι υπό διαπραγμάτευση κύριοι.

Σε αυτό το άρθρο συνειδητά επιλέγουμε να μην ασχοληθούμε με τίποτα αγωνιστικό διότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Είτε με τον Νίκο Νταμπίζα είτε χωρίς, είτε με τον Κάρβερ στο πάγκο είτε όχι, είτε με αυτό το ρόστερ είτε με άλλο, η ουσία είναι μία! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ σε τέτοια φαινόμενα και σε τέτοια αγωνιστικά χάλια. 

Υ.Γ: Η φωτογραφία είναι από τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την ίδρυση του σωματείου. Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία ο κόσμος κατά χιλιάδες από την πρώτη μέρα αγκάλιασε την ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό την υποχρέωσε να πρωταγωνιστεί. Η αγάπη αυτού του κόσμου δεν άλλαξε καθόλου αυτά τα 70 σχεδόν χρόνια. Αυτό που αλλοιώνεται όμως αυτή την στιγμή είναι ο σεβασμός προς αυτό το κόσμο καθώς τέτοιες εμφανίσεις δεν νομίζω να τιμούν την Ιστορία του Σωματείου μας.

 

Αρχειο