ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις προπονήσεις για να βγει το πλάνο

Από σήμερα θα υπάρξει απαρτία στις προπονήσεις της Ομόνοιας αφού χθες επανήλθαν οι Αντόνια, Χριστοδούλου και Κατσαντώνης, ενώ οι διεθνείς με την Ανδρών της Κύπρου επέστρεψαν αργά το απόγευμα από το Βέλγιο και δεν πρόλαβαν την προπόνηση. 

Τρεις προπονήσεις έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία, σήμερα, αύριο και μεθαύριο, για να καταλήξει στο σχήμα και τις επιλογές για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ερμή, στο ΓΣΖ (18:00).

Το γεγονός ότι και οι έξι διεθνείς αγωνίστηκαν για 90 λεπτά την Τρίτη είναι ένας λόγος για να μετρήσει στην απόφασή του Πάμπου Χριστοδούλου για τις επιλογές του για την ενδεκάδα; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή. Το ευχάριστο είναι ότι, θα υπάρχουν επιλογές αφού εκτός απροόπτου θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεσή το. Οι Κανού και Χριστοφή ανεβάζουν καθημερινά ρυθμό στις προπονήσεις και αναμένεται να διεκδικήσουν θέση ακόμη και στο αρχικό σχήμα.

Είναι πρόωρο να γίνει αναφορά στις επιλογές για την ενδεκάδα, ωστόσο αναμένονται κάποιες αλλαγές. Περισσότερα ίσως να μπορούν να λεχθούν μετά την αυριανή προπόνηση.

Στην Ομόνοια υπάρχει αποφασιστικότητα για επάνοδο της ομάδας στις επιτυχίες. Άλλωστε, δεν υπάρχει και άλλη επιλογή μετά τους επτά χαμένους βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και μάλιστα απέναντι στις νεοφώτιστες ομάδες. Θα ψάξει τον δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας φόρα για τη συνέχεια, όπου θα αναζητήσει ένα σερί νικών για να δώσει αυτή τον ρυθμό που θέλει στην πορεία της προς υλοποίηση των στόχων της.

Αρχειο