ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τώρα, θα τρέξουν και οι μετεγγραφές

Από τη στιγμή που το κεφάλαιο προπονητής έκλεισε, με την Ομόνοια βάσει βιογραφικού να έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή, η προσοχή πλέον εστιάζεται στις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Ήδη από σήμερα, η Ομάδα Προγραμματισμού στην οποία εντάσσεται και ο Μπεργκ, θα επιδιώξει να τρέξει κάποιες περιπτώσεις που είναι και προχωρημένες. Την ίδια ώρα, ο Νορβηγός τεχνικός θα θελήσει να εισηγηθεί περιπτώσεις που γνωρίζει και κρίνει πως είναι ποδοσφαιριστές ικανοί να βοηθήσουν την ο ομάδα στη νέα σεζόν.

Θα αναλωθούν αρκετές ώρες συζήτησης σήμερα για τον σχεδιασμό της ομάδας. Θα ενημερωθεί ο προπονητής για ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά και αναλόγως θα γίνουν άμεσα κινήσεις. Ο Μπεργκ αρέσκεται στο 4-4-2 αν και χρησιμοποίησε σε κάποιες περιπτώσεις και το 4-2-3-1. Γι’ αυτό και οι προσθήκες θα γίνουν σ’ αυτό το πλαίσιο. Δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να ακολουθήσουν αυτό το πλάνο και να έχουν τα χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν στα «θέλω» του προπονητή.

Απασχολούν οι περιπτώσεις των Κορέια και Ρομπέρζ. Παρόλο που έχουν συμβόλαιο, η Ομόνοια θα επιμείνει και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Κρίθηκαν ως αξιόλογες περιπτώσεις, είναι έμπειροι και γνωρίζουν πολύ καλά την κυπριακή πραγματικότητα και την Ομόνοια. Θα τα παίξει όλα για όλα η Ομόνοια, με στόχο να αποσπάσει την υπογραφή τους. Την ίδια ώρα, υπάρχουν κι άλλες λύσεις για τις θέσεις που αγωνίζονται οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές.

Αρχειο