ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζίμης… και ο ΛΑΟΣ δεν μπορεί να περιμένει!

Ημέρα Δημήτρη Χριστοφή η σημερινή; Πιθανότατα ναι. Ως γνωστόν, ο διεθνής άσος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Ομόνοιας και μένει να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για ακόμη 4 χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Αντώνης Τζιωνής δεν δίστασε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου να κάνει αναφορά στη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, γεγονός που φανερώνει πως όλα τέλειωσαν και οι υπογραφές θα φέρουν την ανακοίνωση αλλά και τα χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή στον οποίο ο Πάμπος Χριστοδούλου επενδύει για το νέο ξεκίνημα, ενώ ο Χριστοφή έχει συνδέσει το όνομά του με την Ομόνοια και τυγχάνει απέραντης εκτίμησης από τον κόσμο της ομάδας.
Η νέα Ομόνοια θα αρχίζει από τον Δημήτρη και όλοι εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως, ο Πάμπος θα πάρει το μάξιμουμ από τον 28χρονο άσο και θα κάνει τη διαφορά στη νέα σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται αποφασισμένος να γίνει ο μπροστάρης της Ομόνοιας, με την προσδοκία μαζί με τους συμπαίκτες του να την οδηγήσουν και πάλι στην κορυφή.
Με το νέο τετραετές συμβόλαιο, ο Τζίμης θα φθάσει τα 11 χρόνια στην Ομόνοια, σε δυο θητείες και είναι ορατό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος. Εάν υλοποιηθεί αυτό, τότε θα βάλει το όνομά του ανάμεσα σε άλλα μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών του παρελθόντος που αγωνίστηκαν για μια ποδοσφαιρική ζωή στην Ομόνοια. Με τη διαφορά ότι, ο Χριστοφή δεν ήταν γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας αλλά ήλθε ως μετεγγραφή. Θα έχει να λέει για το δικό του μοναδικό επίτευγμα.

Αρχειο