ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζιωνής για την διαιτησία: “Εσείς είστε ευχαριστημένοι;”

Στην χθεσινή συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Κώστα Καλλή στο Goal, ο Πρόεδρος της ομάδας μας ρωτήθηκε και για το θέμα της διαιτησίας και κατά πόσο νιώθει ότι η διαιτησία πολεμά την ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια.

Βεβαίως δεν μπορούσε να πει και πολλά πράγματα διότι επικρέμαται συνεχώς ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή, όμως ήταν ξεκάθαρος ως προς το ότι δεν βλέπει φως στην άκρη της σήραγγας. Ρώτησε μάλιστα τον δημοσιογράφο, αν οι δημοσιογράφοι είναι ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση.

Πολλές φορές από αυτή την ιστοσελίδα εκφράσαμε την άποψη ότι οι σχέσεις του σωματείου με ΚΟΠ και διαιτησία είναι το πιο δύσκολο κομμάτι που έχει να διαχειριστεί ο σύλλογος λόγω των πολιτικών και οικονομικών θεμάτων που εμπλέκονται.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κομμάτι της συνέντευξης που γίνεται λόγος για την διαιτησία:

Θεωρείται ότι, ο λόγος που η Ομόνοια έμεινε μακριά την διάκριση τα τελευταία χρόνια, είναι η διαιτησία; Νιώθετε ότι σας «πολεμούν» και γιατί;

Εμείς πάντα βλέπουμε πρώτα τα δικά μας λάθη. Πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά συζητάμε για τα λάθη των άλλων. Πρώτα ρίχνουμε την ευθύνη πάνω μας και μετά κοιτάζουμε εάν αυτή βαραίνει και κάποιους άλλους. Δεν εθελοτυφλούμε, ούτε βάζουμε κάτι κάτω από το χάλι. Απ’ εκεί και πέρα, αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να ψάξετε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Θα ήθελα να δω διερευνητική δημοσιογραφία για κάποια ποδοσφαιρικά ζητήματα. Δυστυχώς δεν βλέπω. Αυτό με προβληματίζει και μου δημιουργεί ερωτηματικά. Τα έχουμε πει αρκετές φορές, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε κάποια γεγονότα. Τα βλέπετε και εσείς και όλος ο φίλαθλος κόσμος. Εσείς είστε ευχαριστημένοι; Η μειωμένη προσέλευση των φιλάθλων λέει κάτι; Απαντήστε στον εαυτό σας εάν κάποιες ομάδες αδικούνται συστηματικά και εάν κάποιες άλλες ευνοούνται συστηματικά.

Αρχειο