ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζιωνής: «Να μην το χαλάσουμε και να μην το κάψουμε»

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας βρέθηκε στα εγκαίνια της Green Boutique και παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παραβρέθηκαν. Ο Αντώνης Τζιωνής, αναφέρθηκε στην ανακαίνιση της Green Boutique, στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και στη στήριξη της διοίκησης στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

«Είναι η ίδια πράσινη γωνιά, ο ίδιος χώρος, απλώς με διαφορετικό τρόπο διαχείρισης με ανθρώπους που αγαπούν την πράσινη Ιδέα και που πιστεύουν πως ότι στα πλαίσια αυτής της νέας προσπάθειας και οι υπηρεσίες θα είναι καλύτερες και ο κόσμος θα το απολαμβάνει σε ένα όμορφο περιβάλλον για να μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του», ήταν η αναφορά του για την ανανεωμένηGreen Boutique.

Και πρόσθεσε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο: «Στόχος είναι πάντα η καλύτερη δυνατή προσφορά στον κόσμο μας, προς αυτό τον υπέροχο πράσινο λαό που στηρίζει την κάθε μας προσπάθεια και είναι στυλοβάτης στην καθημερινή μας προσπάθεια. Γι’ αυτόν πολεμούμε και εμείς και η ομάδα με στόχο να τον κάνουμε να χαμογελά».
Ακολούθως αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Αποέλ:
 «Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο προπονητικό κέντρο, όλοι επιθυμούν το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και καλώ τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια μας και ελπίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε». Και πρόσθεσε: «Το έχω πει πάρα πολλές φορές χρειάζεται υπομονή, χρόνος, να μην το χαλάσουμε και να μην το κάψουμε. Είναι γεγονός ότι κάποια αποτελέσματα δεν μας ικανοποίησαν αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Καταλήγοντας, την στήριξη στον Πάμπο Χριστοδούλου, είπε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί, η προσπάθεια θα αποδώσει κάποια στιγμή».

Αρχειο