ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλίτσες, προπόνηση και… έφυγαν

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Οπαλένιτσα, εκεί που στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες» ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» τη νέα Ομόνοια.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση. Λογικά πριν από αυτή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν λίγες ώρες για να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για το ταξίδι στην Πολωνία.

Αφού ξεκουραστούν για λίγο μετά την προπόνηση, περνώντας ακόμη λίγες ώρες με την οικογένειά τους, θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο Λάρνακας και απ’ εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Τελικός προορισμός θα είναι το αθλητικό κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα. Εκεί θα φθάσουν λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης και αφού ξεκουραστούν, το απόγευμα θα γίνει και η πρώτη προπόνηση.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και η αποστολή αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στην εκεί παραμονή της. Θα είναι τέσσερα, με τις Σίγμα Ολομουτς, Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν και Ζαγκλέμπιε. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο 1η Αυγούστου.

Ο Γουίλιαμ Σοάρες, ως γνωστόν, θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Πολωνία. Εκεί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με την Ομόνοια.

Αρχειο