ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαρύτατες οι ευθύνες του Αναστασίου για την σημερινή εμφάνιση

Με το άκουσμα της αρχικής εντεκάδας στον σημερινό αγώνα προκλήθηκαν πολλά ερωτηματικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβηκε στο γήπεδο να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ με 9 αμυτνικογενείς ποδοσφαιριστές κόντρα σε μια ομάδα η οποία στα δύο προηγούμενα της παιχνίδια είχε δεχτεί συνολικά 7 τέρματα.

Πραγματικά δεν χωράει στην λογική αυτή η αντιμετώπιση ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού από τον κύριο Αναστασίου. Ο Λόπες εδώ και τρία παιχνίδια που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ δείχνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ ο Σοάρες ο οποίος εδώ και ένα μήνα είναι ο πιο φορμαριμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας εξουδετερώθηκε στο δεξί άκρο ως εξτρέμ.

Πάμε παράκατω… Μετά το τραγικό λάθος του Κατελάρη και την αποβολή ο κύριος Αναστασίου δεν αντέδρασε για να βοηθήσει την ομάδα. Αρκέστηκε στο να αφήσει τους ποδοσφαιριστές του να τρέχουν από πίσω αυτούς της ΑΕΛ.

Και όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε την ανατροπή και πάλι η αντίδραση ήρθε στο 87 ρίχνοντας στον αγώνα ένα ποδοσφαιριστή,τον Κρις Μόντες, που εδώ και τέσσερα παιχνίδια ήταν στην απραξία και περιμένοντας να βοηθήσει μέσα σε τέσσερα λεπτά που απόμειναν για να τελειώσει το παιχνίδι

Στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο  εγκωμιάσαμε το κοουτσιάρισμα και το πως αντιμετώπισε τους αγώνες. Δυστυχώς σήμερα η μόνη λέξη με την οποία μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε είναι ΤΡΑΓΙΚΟ!

Αρχειο