ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάζει ακόμα 1.5 εκ. ευρώ και ανοίγει την Νέα Εταιρεία στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ο Παπασταύρου!

Αποκαλύπτουμε τις 2 κινήσεις Παπασταύρου που έγειραν την πλάστιγγα.

Όπως γράψαμε νωρίτερα έχει κλειδώσει η συμφωνία των τριών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ με Παπασταύρου.

Γράψαμε επίσης ότι ο Παπασταύρου προέβη σε κάποιες κινήσεις οι οποίες ήταν καταλυτικές για την επίτευξη της συμφωνίας.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με άτομο που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις (ένας εκ των τριών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ) μάθαμε ακριβώς ποιες ήταν οι κινήσεις που έγιναν εκ πλευράς Παπασταύρου οι οποίες ικανοποίησαν την άλλη πλευρά και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά τις σχετικές πληροφορίες.

Βάζει ακόμα €1.5 ο Παπασταύρου, σύνολο €6.5.

Το πρώτο είναι ότι το ποσό των €1.5 εκ που θέλουμε το Μάιο του 2018 που αρχικά θα δινόταν από τον Παπασταύρου ως εισφορά αλλά το σωματείο θα έπρεπε να το επιστρέψει σε 3 δόσεις εντός 18 μηνών παύει να είναι εισφορά αλλά θα αποτελεί μέρος της επένδυσης. Συνεπώς αυτό το ποσό δεν θα επιστραφεί και με αυτή την έννοια η επένδυση του Παπασταύρου αυξάνεται κατά €1.5 εκ. και φτάνει τα €6.5 εκ.

Ανοίγει την εταιρεία στα μέλη και φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Παπασταύρου.

Μιά άλλη ουσιαστική διαφοροποίηση της αρχικής πρότασης Παπασταύρου, η οποία ήταν αποτέλεσμα της επιμονής των τριών κατά τη διαπραγμάτευση, είναι ότι ο Παπασταύρου συμφώνησε να ανοίξει την εταιρεία προς τα μέλη και φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα στα επόμενα 3 χρόνια προσφέροντας μέχρι και το 40% του μετοχικού κεφαλαίου της Νέας Εταιρείας.

Αυτό συνιστά μία τεράστια διαφοροποίηση σε σχέση με την αρχική πρόταση, η οποία προέβλεπε ότι ο Παπασταύρου θα ήταν ένας και μοναδικός μέτοχος στην Νέα Εταιρεία. Με την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης και εάν και εφόσον ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αποκτήσουν το 40% η Νέα Εταιρεία θα προσωμοιάζει, σε κάποιο βαθμό, με εταιρεία λαικής βάσης επιτρέποντας τη συμμετοχή του κόσμου.

Οι επόμενες ενέργειες.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα το σχέδιο συμφωνίας όπως διαμορφώθηκε, για σκοπούς διαφάνειας, θα κατατεθεί αυτούσιο ώστε να μπορεί να κριθεί από τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και τελικά από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Τις επόμενες μερες θα γίνουν και οι σχετικές δηλώσεις υποβολής υποψηφιοτήτων, ως συνδιασμός, απο τα μέλη του Σωματείου που στήριξαν και στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

 

Αρχειο