ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγαίνει το πλάνο που θα θελήσει να ξορκίσει την αρνητική παράδοση

Έξι χρόνια παρά μια βδομάδα αύριο. Πρόκειται για το διάστημα στο οποίο η Ομόνοια αγνοεί τη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Μια απίστευτα μακρά αρνητική παράδοση. Ποτέ ξανά με κανένα αντίπαλο δεν μεσολάβησε τόσο μεγάλο διάστημα στο οποίο η Ομόνοια να μην γεύθηκε τη νίκη. Θα μπορέσει αυτή τη φορά να βάλει τέλος; Την απάντηση μόνο οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ αύριο το βράδυ μπορούν να τη δώσουν.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Αποέλ, ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση, μέσα από την οποία θα βγει και το πλάνο. Ο Αναστασίου, μόλις χθες είχε για πρώτη φορά απαρτία στις προπονήσεις αφού επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς, Κολοβός, Μαυρίας και Τζιωνής. Δούλεψε σε κάποιο βαθμό και χθες αλλά πολύ περισσότερο θα το κάνει σήμερα, όσον αφορά στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Επίσης, θα πρέπει να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα αφού κάποιες θέσεις «παίζονται».

Στον «άσο», τη θέση διεκδικούν οι Μεχίας και Παναγή, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Στην άμυνα, η τετράδα από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελείται από τους Μότα, Βύντρα, Κούσουλο και Μανρίκε. Στη μεσαία γραμμή, οι σίγουροι θεωρούνται οι Γκόμεθ και Ατζαγκούν. Την τρίτη θέση ίσως καλύψει ο Λοέ ή ακόμη και ο Σοάρες. Ενδεχομένως, όμως, να δούμε και τον Τζιωνή εάν δεν προτιμηθεί ως εξτρέμ ή ακόμη και να μείνει στον πάγκο. Στην επίθεση, Μαυρίας και Κολοβός στα άκρα και Ραμίρες στην κορυφή, είναι οι επικρατέστεροι. Θέση διεκδικεί και ο Ντάρμπισαϊρ, ενώ αν ο Τζιωνής παίξει ως εξτρεμ ίσως ο Κολοβός αγωνιστεί πίσω από τον φορ, παρόλο που ένα τέτοιο σχήμα θα είναι πολύ επιθετικογενές και ρίσκο όσον αφορά το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας.

Αρχειο