ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλέπει 4η θέση και -5 από την Ευρώπη

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο λεμεσιανό ντέρμπι (1-1), η Ομόνοια έχει την ευκαιρία με νίκη στο αυριανό εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ να περάσει στην 4η θέση μετά από πολλές βδομάδες και να μειώσει τη διαφορά από την 2η και 3η θέση (ισοβαθμούν ΑΕΚ και Απόλλων με 58 βαθμούς) στους πέντε βαθμούς. Μια τεράστια πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Η έξοδος στην Ευρώπη είναι το ελάχιστο που μπορεί να ψάξει μέσα σε μια σεζόν. Δυστυχώς στην τρέχουσα αυτός είναι, πλέον, ο εφικτός στόχος και θα πρέπει να τον παλέψει με νύχια και δόντια για να τον υλοποιήσει. Αλλιώς θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα, κάτι που συνέβηκε ξανά πριν 15 χρόνια, τη σεζόν 2001-02.

Εφόσον καταφέρει και μειώσει την διαφορά στους πέντε βαθμούς από την 3η θέση, τότε όλα θα είναι πιθανά, τη στιγμή που στην πορεία θα αντιμετωπίσει δυο φορές τον Απόλλωνα και άλλη μια την ΑΕΚ, στο ΓΣΠ. Παράλληλα θα πρέπει να «χτυπήσει» κι όλα τα υπόλοιπα ματς, να επιδιώξει την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.
Κι ας ευχηθούμε ότι πιθανή αυριανή επιτυχία θα είναι λόγος για να επέλθει ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου. Διοίκηση και Θύρα 9 θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, να δώσουν τέλος στην αντιπαράθεση και σαν μια γροθιά όλοι μαζί να δώσουν την μάχη για τον στόχο.

Αρχειο