ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χριστοδούλου:”Υπάρχουν παραδόσεις που δεν σπάνε;”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ..  

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε να νικήσουμε το παιχνίδι που ακολουθεί που θα είναι και το πιο καθοριστικό. Εδώ και δέκα αγώνες δεν καταφέραμε να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ, όμως αν κάνουμε μια αναδρομή στα φετινά μας παιχνίδια, εξαιρώντας τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, στα υπόλοιπα έπρεπε να νικήσει η Ομόνοια. Οι διάφορες συγκυρίες και η τύχη δεν μας έφεραν τη νίκη. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δεν είναι όμως, μόνο η τύχη. Πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο σε αγώνα. Για 90 λεπτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος, ενώ θα παίξει ρόλο και το πως θα εμφανιστούν διάφοροι παίκτες. Σε ένα ντέρμπι όλα παίζουν ρόλο».

Για την πίεση…  

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα πίεσης. Επιβάλλεται οι παίκτες να έχουν καθαρό μυαλό. Δεν σηκώνει δικαιολογίες. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπουν μέσα να εφαρμόσουν το πλάνο, να είναι συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και να έχουν καθαρό μυαλό».

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει να νικήσει το ΑΠΟΕΛ από τον Απρίλιο του 2013…

«Υπάρχουν παραδόσεις που δεν σπάνε; Μπορεί να είναι ένα ή δύο χρόνια. Μπορεί να είναι πέντε ή δέκα παιχνίδια. Ευχόμαστε αυτό να αρχίσει από το Σάββατο. Δεν πρέπει όμως να τα αφήνεις στην τύχη. Είναι και θέμα πως θα εμφανιστείς».

Για τη φετινή χρονιά…  

«Είναι τέτοιες οι βαθμολογικές διαφορές που αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Από τη μια μπορεί να διεκδικείς πρωτάθλημα και από την άλλη μπορεί να βγεις εκτός Ευρώπης. Είμαστε μέσα στους στόχους που θέσαμε. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν το οικονομικό, όπου οδεύουμε σε πολύ καλό δρόμο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε  εκεί και είναι χαρακτηριστικό το ότι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, μαζέψαμε τους περισσότερους βαθμούς».

Για το γεγονός ότι με νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, θα μπει στο κόλπο του τίτλου…  

«Δεν θα αλλάξουμε την πολιτική μας στις τελευταίες αγωνιστικές. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν το μυαλό αρχίζει να σκέφτεται και να κάνει υπολογισμούς τότε είναι εκεί που βγαίνεις εκτός στόχων. Αν έρθει μια νίκη το Σάββατο θα μας βοηθήσει και στη ψυχολογία. Θα αποκτήσουν ξανά οι ποδοσφαιριστές, μια πίστη στις δυνάμεις τους. Από τον Δεκέμβρη, η Ομόνοια, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς κάποια παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Περίμενε κανείς ο Ερμής να πάρει ισοπαλία στο Τσίρειο»;

Για τους Γκαρσία και Ρόντρι…  

«Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο».

Για τον Ποτέ…

«Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός. Ο ίδιος το πιστεύει, εμείς τον στηρίζουμε είναι θέμα χρόνου πότε θα δούμε ξανά τον Ποτέ, που βλέπαμε πριν τραυματιστεί Από τη στιγμή που θα έρθει το γκολ, θα δούμε τον παλιό Ποτέ».

Αρχειο