ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Χρυσή ευκαιρία” για ΚΟΑ και ΚΟΠ η περίπτωση Ουζόχο…

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε θεατές ενός μεγάλου σήριαλ που αφορά την ένσταση του Απόλλωνα για αντικανονική χρήση του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Ουζόχο στο μεταξύ τους ντέρμπι… Το γεγονός ότι η υπόθεση έχει περάσει και στα χέρια της αστυνομίας, με καταθέσεις και λοιπά, κάνει το εν λόγω ζήτημα αρκετά σοβαρό.

Στην προκειμένη η ομάδα του Απόλλωνα μιλά για προσκόμιση πλαστών εγγράφων προς έκδοση του δελτίου υγείας του παίκτη από την αρμόδια υπηρεσία του ΚΟΑ, κάτι που δημιουργεί προεκτάσεις όχι μόνο στις τάξεις του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Εαν οι καταγγελίες Απόλλωνα ευσταθούν τότε μιλάμε και για Ιατρικό σκάνδαλο.

Έτυχε το όλο ζήτημα να συμπίπτει με την έναρξη της θητείας του Ανδρέα Μιχαηλίδη στην Προεδρία του ΚΟΑ. Πιστεύουμε πως η υπόθεση Ουζόχο μπορεί να αξιοποιηθεί ως “Χρυσή Ευκαιρία” για τον κ. Μιχαηλίδη και κατ’ επέκταση τον ΚΟΑ, για επανάκτηση της εμπιστοσύνης των φιλάθλων προς του θεσμούς. Αν θέλουμε όντως να καθαρίσει το όνομα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, τέτοια ζητήματα πρέπει να επιλύονται με αποφασιστικότητα και μέγιστη διαφάνεια. Η όποια απόφαση για το ζήτημα Ουζόχο θα πρέπει να συνοδευτεί από τις απαραίτητες αποδείξεις χωρίς σκιές…

 

Αρχειο