ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχουν οι επιλογές για τον αντί Μαργκάσα

Ο Άκης Ιωακείμ θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της ομάδας, Ρενάτο Μαργκάσα, στο προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ως γνωστόν, ο διεθνής πλέον με την Εθνική Κύπρου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού συμπλήρωσε δυο κίτρινες κάρτες στα πλέι οφ. Αντίκρισε κάρτα, τόσο στο ματς με την ΑΕΚ όσο και σε αυτό με την Ανόρθωση. Άλλωστε, είναι γνωστό με πόση ευκολία οι διαιτητές βγάζουν την κίτρινη κάρτα για παίκτες της Ομόνοιας σε σχέση με άλλων ομάδων.

Δημιουργείται, λοιπόν, κενό στη μεσαία γραμμή το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Ομόνοιας είναι ότι, έχει επιλογές. Εάν κρίνουμε ότι οι Μπρέβελντ και Κλέιτον είναι οι δυο σίγουροι, ο τρίτος θα είναι ένας εκ των Κατελάρη, Τουρέ, Φλορέσκου. Ο πρώτος κλήθηκε και αγωνίστηκε ως στόπερ σε προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο με την ετοιμότητα του Άρνασον και την  πιθανολογούμενη επάνοδό του στο κέντρο της άμυνας, ίσως ο Κατελάρης μετακινηθεί και πάλι ως ανασταλτικός μέσος.

Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά στην επιλογή του Ιωακείμ, αφού θα πρέπει να επανέλθουν όλοι οι διεθνείς για να μπορέσει να δουλέψει στην τακτική και αναλόγως να αποφασίσει για τον αντί Μαργκάσα.

Απ’ εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από τους ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα με την Ανόρθωση. Το ευχάριστο είναι ότι αυξάνονται και οι επιλογές στο δεξί άκρο της άμυνας με την αναμενόμενη επάνοδο και του Κωνσταντινίδη. Ο Δημητρίου έχει τον πρώτο λόγο αφού τα πήγε αρκετά καλά στα τελευταία ματς, ενώ είναι πάντα σε ετοιμότητα και ο Παναγιώτου, που πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις προηγουμένως.

Αρχειο