ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου:”Δεν πήρε το ζητούμενο με τον Εθνικό, στην ακίδα πλέον η Αελ”

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό η Ομόνοια ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι όλοι περίμεναν ενώ με τον Εθνικό οι συγκυρίες δυστυχώς δεν ήταν υπέρ της.  Η Ομόνοια απέναντι στον Εθνικό δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και τελικά έχασε από μια ομάδα υποδεέστερη σε ποιότητα από αυτήν. Ο Εθνικός έκανε ένα σουτ και πέτυχε το 0-1, η Ομόνοια έχασε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία με το Μαρίνο και λίγα λεπτά μετά την ισοφάσιση ο Εθνικός πήρε προβάδισμα πάλι με ένα αχρείαστο και εύκολο πέναλτι.  Κατά τη δική μου γνώμη, το σημείο εκείνο ήταν κομβικό γιατί επιβάρυνε την ψυχολογία των παικτών μας και έδωσε ώθηση στην ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας.

Η Ομόνοια δεν πήρε το ζητούμενο απέναντι στον Εθνικό ωστόσο γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και ότι ακόμη και αν χαθούν ορισμένες μάχες, δεν σημαίνει ότι θα χαθεί ο πόλεμος. Επίσης, γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια είναι ιδιαίτερα ισχυρή φέτος και δεν υστερεί από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου.

Ως γνωστόν, την επόμενη αγωνιστική η Ομόνοια έχει δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τη μια από τις δύο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού, την Αελ. Η Ομόνοια οφείλει να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα την Αελ και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου της θα καταφέρει να τσεπώσει ακόμη ένα τρίποντο σε εκείνο το παιχνίδι.  

Τέλος, οφείλω να ομολογήσω ότι φέτος είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ομάδα μου γιατί παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μετά από αρκετά χρόνια. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, δεν απογοητεύομαι όταν η ομάδα είναι στα «κάτω» της και θα την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, ακόμη και όταν δεν νικάει.

 Κατερίνα Βασιλείου

Αρχειο