Home » ΡΟΗ » Ανακοίνωση Θύρας 9 για τα απαγορευτικά
Daily News

Ανακοίνωση Θύρας 9 για τα απαγορευτικά

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Η τελευταία μας ελπίδα να έρθουμε στο γήπεδο έχει τελειώσει. Χθές την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένη η δίκη στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ακυρώνονταν τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ απαγορευτικά που εξέδωσανχωρίς δικαστική απόφαση οι φασίστες του συμβουλίου μας. Δυστυχώς 3 μέρες πριν το αιώνιο ντέρμπι ο δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ της ομάδας κ. Χρίστος Νεοφύτου επέλεξε ενώ γνώριζε εδώ και μέρες για την δίκη να επικαλεστεί ταξίδι στο εξωτερικό και να αναβληθεί η διαδικασία. Συνεχίζουν την προκλητική τους στάση, έχουν τελειώσει και το ξέρουν, θα λογαριαστούμε με όλους ειδικά με αυτούς που μας στερούν το γήπεδο.

Όσο για αυτούς που μας ζητούν να πάμε στο γήπεδο άσχετα αν υπάρχουν απαγορευτικά εμείς το είπαμε και θα το ξαναπούμε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΩΔΙΑ να κτυπάμε παλαμάκια την ώρα που ασελγούν πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Επιτέλους ας το καταλάβουν κάποιοι ειδικά όλοι αυτοί που μας το παίζουν αγνοί ομονοιάτες προστατεύοντας με την δήθεν ουδέτερη τους στάση τα εκάστοτε συμβούλια.

Μας χρειάζεται η ομάδα μας λέτε, θέλετε για ένα παιχνίδι 90 λεπτών να καταπατήσουμε όλες τις αρχές που πρεσβεύει η ομάδα μας και εμείς σαν οργανωμένη κερκίδα. Ε δεν θα το κάνουμε όσο και αν θέλουμε να έρθουμε στο γήπεδο, γιατί καλύτερα να μείνουμε μακριά από την ομάδα μας για κάποια παιχνίδια αλλά να μείνουμε πιστοί σε ιδανικά και αξίες. Δεν θα το κάνουμε επειδή ξέρουμε από τώρα ότι όταν περάσει ο καιρός θα θυμόμαστε με περηφάνια τα παιχνίδια που δεν πουλήσαμε τα αδέλφια μας για να έρθουμε. Αν δεν μας γουστάρετε, αν θα μας προτιμούσατε ευκαιριακούς και προσκυνημένους, τότε να ψαχτείτε αλλού, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΥΡΑ 9, κι αν μας πείτε κολλημένους, 1000 φορές θα σας απαντήσουμε ότι ναι είμαστε κολλημένοι σε ιδανικά και αξίες πολύ μεγαλύτερες από τις γραμμές ενός γηπέδου.

Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους δείτε την αλήθεια κατάματα προσπαθούν να αλλάξουν τον ιστορικό και ιδεολογικό χαρακτήρα της ομάδας μας και εσείς τους κάνετε πλάτες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας η ομάδα πρότυπο αντίστασης και αγώνα μέσα σε ένα χρόνο έχει τηρήσει αποχή από τις εκλογές της ΚΟΠ, έχει βάλει τον εκπρόσωπο της στην ομοσπονδία επικεφαλή της επιτροπής διαιτησίας και χρησιμοποίησε ΠΡΩΤΗ τον τρομονόμο Ιωνά εκδίδοντας ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ απαγορευτικά στα αδέλφια μας. Τι άλλο θέλετε για να ξυπνήσετε?

Ζυγίσαμε πολύ καλά τα πράγματα πριν πάρουμε την απόφαση να συνεχίσουμε την αποχή για τα απαγορευτικά. Το ξέρουμε ότι αυτό θα μας φέρει αντιμέτωπους με κόσμο που στο θέμα της διοίκησης είναι μαζί μας, όσον αφορά τα απαγορευτικά όμως δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Τα παιχνίδια πάνε και έρχονται, το ίδιο και ο κόσμος που μας στηρίζει, εκείνο όμως που μένει είναι οι αποφάσεις και δεν θα επιτρέπαμε ποτέ στους εαυτούς μας να γράψουμε μια κωλοτούμπα στο ιστορικό των αποφάσεων μας.

Το ξέρουμε ότι θα γεμίσει το πέταλο, το ξέρουμε ότι μερικοί θα εκμεταλλευτούν την απουσία μας για να πουλήσουν οπαδιλίκι. Ας θυμούνται όμως όλοι ότι εκείνα είναι τα τσιμέντα που πανηγυρίσαμε και λυπηθήκαμε, που κλάψαμε και γελάσαμε, που βρέξαμε τις φανέλλες μας από την βροχή, που ματώσαμε τα κεφάλια μας από τα γκλόπ των μπάτσων και το πιο σημαντικό είναι τα τσιμέντα στα οποία θα επιστρέψουμε. Θα επιστρέψουμε όσος καιρός και να περάσει, θα επιστρέψουμε χωρίς να έχουμε κάνει ούτε βήμα πίσω στις αρχές και στις αξίες μας. Θα τον γυρίσουμε τον ήλιο, θα αλλάξουμε τα πράγματα όχι για εμάς αλλά για όλους μας για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μια ομάδα από τον λαό για τον λαό. Μέχρι τότε καλούς αγώνες σε όλους μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ – Όταν νίπτει κανείς τας χείρας του σε μια σύγκρουση μεταξύ ισχυρών και αδυνάτων, δεν σημαίνει ότι μένει ουδέτερος, σημαίνει ότι παίρνει το μέρος των ισχυρών. Paulo Freire

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Αρχειο