ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραράτ Αρμενίας – Η πιο δύσκολη αποστολή υπό τις περιστάσεις!

Μπορεί η Αραράτ Αρμενίας να είναι μια νεοσύστατη ομάδα η οποία ιδρύθηκε το 2017 παρόλα αυτά πρόλαβε ήδη να πανηγυρίσει δύο πωταθλήματα Αρμενίας καθώς ο Πρόεδρος της είναι ένας άνθρωπος με πολλά χρήματα που έχει φτιάξει αυτή την ομάδα για να πρωταγωνιστεί. Στο ρόστερ της υπάρχουν ποδοσφαιριστές από διάφορες χώρες γεγονός που δείχνει ότι η Αραράτ δεν στηρίζεται σε Αρμένιους ποδοσφαιριστές, αφού στόχος της είναι να φτιάξει ομάδα που θα διακρίνεται και στην Ευρώπη.

Μάλιστα πέρσι στην πρώτη της Ευρωπαϊκή παρουσία η Αραράτ έφτασε μια ανάσα πριν την είσοδο της στους ομίλους του Εuropa League καθώς αφού αφού αποκλείστηκε από την ΑΙΚ Στοκχόλμης στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, στην συνέχεια απέκλεισε στον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο του Europa League τις Λινκολν Βόρειας Ιρλανδίας και  Σαπούρταλο Τυφλίδα.

Στα Play – Off του Europa League απεκλείστηκε από την Ντούντελάζ Λουξεμβούργου. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν υπό τις περιστάσεις η Αρμένικη  ομάδα φαίνεται η πιο δύσκολη από τις τρείς υποψήφιες για να αγωνιστούν με την ΟΜΟΝΟΙΑ στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, και θα ήταν καλυτερα η τύχη να μας βοηθήσει και να την αποφύγουμε.

 

Αρχειο