Home » ΡΟΗ » Γρηγόρη:”Όταν πηγαίνει ο Ομονοιάτης στις καντίνες του ΓΣΠ παίρνει λεφτά ο ΑΠΟΕΛ”
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρηγόρη:”Όταν πηγαίνει ο Ομονοιάτης στις καντίνες του ΓΣΠ παίρνει λεφτά ο ΑΠΟΕΛ”

Bet on Alfa <

Για την αντιπαράθεση με το ΓΣΠ και γενικώς τις εξελίξεις που προκύπτουν στο θέμα του γηπεδικού, μίλησε στην εκπομπή «Καλώς τα Παιδιά» του ΣΠΟΡ FM 95.0 o αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας μας, Δημήτρης Γρηγόρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντιπαράθεση με το ΓΣΠ: «Στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ και στον ΚΟΑ και θα τη δημοσιοποιήσουμε. Η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί σε αυτό το χρονικό να διάστημα να μην μας επιτρέψει να αγωνιστούμε στα ευρωπαϊκά. Μας έδωσε άδεια τον Μάιο και αυτό κατατέθηκε στα κριτήρια της ΚΟΠ και της UEFA. Στις 15 του Ιούλη η UEFA θα έρθει να επιθεωρήσει το ΓΣΠ. Για το πρωτάθλημα μπορεί να το κάνει. Έχουμε στείλει επιστολή στον ΚΟΑ για να χρησιμοποιήσουμε το Μακάρειο και περιμένουμε απάντηση για εμάς και την ΠΑΕΕΚ. Ο ΚΟΑ μας είπε ότι μόνο μια ομάδα ακόμα μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Μπορούν να παίξουν τέσσερις ομάδες και υπάρχουν ήδη τρεις ομάδες εκεί».

Για τους λόγους της διαφωνίας με το ΓΣΠ: «Η διαφωνία πάει εδώ και τρία χρόνια. Οι άλλες ομάδες εκτός Λευκωσίας, οι χρεώσεις τους είναι μεταξύ 60 και 100 χιλιάδες τον χρόνο. Εμείς πληρώνουμε μεταξύ μισού εκατ. και 700 χιλιάδων. Δεν είναι 7500 χιλιάδες το παιχνίδι. Το ΓΣΠ έχει κατώτατο και ανώτατο όριο, ξεκινά από 6500 και πάει μέχρι τις 12 χιλιάδες. Υπάρχει χρέωση για το Electronic Access άλλες 20 χιλιάδες ευρώ, για τον ηλεκτισμό, την καθαριότητα κλπ. Μέχρι και τη γράμμιση του γηπέδου πληρώνουμε».

Για το τι ζητά από το ΓΣΠ: «Ζητάμε πιο σωστή τιμολόγηση. Αυτό λέμε εδώ και τρία χρόνια και το καλέσαμε να βρούμε μια λύση αλλά δεν βρίσκουμε. Το ΓΣΠ θέλει τα λεφτά και δεν έρχεται να δώσει πιο σωστή τιμολόγηση. Πριν λίγες μέρες έδωσε στον Ολυμπιακό πολύ καλούς όρους, γύρω στις 7500 το παιχνίδι. Μας είπαν ότι ο λόγος είναι ότι είναι μικρή ομάδα και δεν έχει πολλούς φιλάθλους. Πέρσι με τον COVID που πηγαίναμε 50 άτομα στο γήπεδο, εμείς πληρώναμε 11 χιλιάδες. Ήταν 4 χιλιάδες το ενοίκιο. Του Ολυμπιακού είναι όλα μέσα, με τους επιτηρητές 7500. Έχουμε μια διαφορά 3500 από τον Ολυμπιακό».

Για το κατά πόσον τα ίδια παράπονα έχει και ο ΑΠΟΕΛ: «Ξέρω ότι την περασμένη εβδομάδα χρωστούσε το ΑΠΟΕΛ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν για τον ΑΠΟΕΛ, με ενδιαφέρει τι κάνουν για την Ομόνοια και οι τιμολογήσεις δεν είναι σωστές».

Για τα ποσά της ενοικίασης: «Τα ποσά είναι πάρα πολύ ψηλά. Σε ένα παιχνίδι που θα έχω 10 χιλιάδες κόσμο, το τελικό κόστος είναι 35 χιλιάδες. Χωρίς κόσμο είναι 24. Στα ευρωπαϊκά το ενοίκιο ξεκινά στις 20 χιλιάδες, στο Τσάμπιονς Λιγκ 50 χιλιάδες. Το ενοίκιο κανονικά για οποιονδήποτε αγώνα πρέπει να είναι το ίδιο. Εμείς είπαμε ότι τα άλλα έξοδα, όπως για παράδειγμα για τον ηλεκτρισμό, θα τα αναλάβει η Ομόνοια. Ζητήσαμε το 2018 να κάνουμε μια νέα συμφωνία και για αυτό παλεύουμε τρία χρόνια. Το ΓΣΠ έμεινε στις δικές του τιμολογήσεις. Πώς γίνεται στα άλλα γήπεδα οι τιμολογήσεις να είναι πολύ πιο χαμηλές;».

Για το πώς θα καλυφθούν τα έσοδα σε περίπτωση που πάνε σε άλλο γήπεδο: «Δεν είναι θέμα λεφτών αυτή τη στιγμή, είναι θέμα περηφάνειας. Είχαμε ζητήσει τη διαχείριση των καντίνων για τα παιχνίδια μας, να αναλάβουμε τα έξοδα και να κάνουμε δικές μας καντίνες. Δεν το δέχτηκαν. Υπάρχει αρκετός χώρος για να φιλοξενήσουν άλλες καντίνες. Όταν πηγαίνει ο Ομονοιάτης στις καντίνες του ΓΣΠ παίρνει λεφτά ο ΑΠΟΕΛ και δεν το δεχόμαστε. Ο κ. Ζιβανάρης ήταν μέτοχος στις καντίνες του ΓΣΠ. Αν είχαμε το εισόδημα από τις καντίνες, τα εισιτήρια θα ήταν σε πιο ελκυστικές τιμές και θα είχαμε ισοζύγιο στα έσοδα. Εμείς είπαμε να πληρώσουμε το ενοίκιο που χρεώνει το ΓΣΠ. Θέλουμε τη διαχείριση για να προσφέρουμε καλύτερο σέρβις στον κόσμο της Ομόνοιας και να έχουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα».

Για το κατά πόσον μπορεί να τα βρουν με το ΓΣΠ: «Είμαστε έτοιμοι να τα βρούμε, φτάνει να μας δώσουν καλύτερες λύσεις. Αν γίνει αυτό είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε αύριο. Εμείς λέμε ότι αν καταλήξουμε σε συμφωνία θα πληρώσουμε. Αυτοί λένε να πληρώσουμε και μετά να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Για τη λύση σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία: «Περιμένουμε από τον ΚΟΑ να μας δώσει το Μακάρειο. Να μας δώσουν την άδεια και μετά να συζητήσουμε αν θα κάνουμε επενδύσεις στο Μακάρειο».

Για τον Ντισκέρουντ: «Είναι στην Πολωνία. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια απάντηση»

 
   
 

Αρχειο

OMONOIA24 PODCAST

This will close in 0 seconds