ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θωρακίζεται αμυντικά!!

Μετράμε μόλις δύο αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε δύο στα δύο με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, χωρίς να δεχτεί τέρμα. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς να εξάγουμε οποιαδήποτε συμπεράσματα για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που διακρίνουμε είναι την σημαντική βελτίωση στον αμυντικό τομέα,  στον οποίο η ομάδα υπέφερε τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας αρνητικό ρεκόρ τερμάτων που δέχτηκε.

Στον άσσο η παρουσία του Ουζόχο εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας δείχνει τα χαρακτηριστικά τα οποία τον συνόδευαν, να τα βγάζει και στον αγωνιστικό χώρο. Λούφτνερ και Λάνγκ είναι ένα αμυντικό δίδυμο που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Λούφτνερ με πιο “αρχοντικό” στυλ είναι ο ηγέτης της άμυνας με τον Λάνγκ να διαθέτει την ταχύτητα και μαζί να απαρτίζουν ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Λέζιακς μπήκε αργά στην ομάδα όμως εγκλιματίζεται και δίνει στοιχεία στην ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στο δεξί άκρο στο πρώτο παιχνίδι είδαμε τον Περέιρα, ενώ στο προχθεσινό τον Μαυρία. Και οι δύο ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά κι έτσι ο Μπεργκ μπορεί να λέει ότι έχει έναν ευχάριστο πονόκεφαλο κάθε εβδομάδα.

Εν κατακλείδι η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να θωρακίζει την αμυντική της γραμμή. Σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι πιο δυνατά, θα μπορέσουν να  εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα, όμως δεν παύει  το πρώτο δείγμα είναι πολύ θετικό.

Αρχειο