ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Μαυραδάς:”Η σταθερή άνοδος της ομάδας είναι εμφανές και το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο”

Αγώνα πρωταθλήματος δίνει αυτή την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι «πράσινες» θα φιλοξενηθούν από τον Απόλλων Λυμπιών με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου έκανε ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Μαυραδάς. Ο Κύπριος προπονητής που διανύει τον δεύτερο χρόνο στον πάγκο της ομάδας αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα, στον επόμενο και στην έως τώρα πορεία της ομάδας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος όσο αφορά την προσπάθεια της ομάδας μου στον προηγούμενο αγώνα με την Barcelona. Παρόλο που ήμασταν το μεγάλο αουτσάιντερ μας άξιζε το βαθμολογικό κέρδος και στο τέλος τα καταφέραμε. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια είναι αήττητη. Είχαμε βάλει στόχο πως σταδιακά θα μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε τις τρεις παραδοσιακές δυνάμεις (Barcelona, Apollon Ladies και ΕΝΠ Α.Ε Αμμοχώστου) και σιγά σιγά αρχίζουμε να το πετυχαίνουμε. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει δυνατότητες» ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα κόντρα στην Barcelona.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Λυμπιών, ανέφερε: «Σίγουρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Έχουμε ένα γκρουπ νεαρών ποδοσφαιρίστριων στην ομάδα που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής και προγραμματίζω να τις χρησιμοποιήσω στα επόμενα δύο παιχνίδια με Απόλλων Λυμπιών και Champions Ύψωνα. Στόχος είναι η νίκη και στους δύο αυτούς αγώνες αρχής γενομένης από την Κυριακή».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, είπε: « Μέχρι στιγμής περίμενα περισσότερα. Δεν αρχίσαμε καλά αν αναλογιστούμε την περσινή μας πορεία όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια έσω διαπιστώσει βελτίωση. Η σταθερή άνοδος της ομάδας είναι εμφανές και το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο. Πάντα με την στήριξη του τεχνικού τιμ και της επιτροπής που ευχαριστώ θερμά για την στήριξή τους».

Ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στον Απόλλων Λυμπιών θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στις 11:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Ψευδά.

Αρχειο