ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντε Λιχτ: «Θα σκεφτώ αν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ματάις Ντε Λιχτ εμφανίστηκε αναποφάσιστος γι’ ακόμα μια φορά αναφορικά με την επιλογή που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι για την καριέρα του, δείχνοντας πως ακόμα σκέφτεται αν η Μπαρτσελόνα καλύπτει τις φιλοδοξίες του και είναι η σωστή στιγμή να παίξει εκεί…

Ο ηγέτης του Άγιαξ, παραχώρησε συνέντευξη στη MundoDeportivo με την ολοκλήρωση και των υποχρεώσεών του στο Nations League και ανέφερε πως θα σκεφτεί τα πάντα στις καλοκαιρινές του διακοπές, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για τη συνέχιση της καριέρας του.

«Θα πρέπει να εξετάσω αν πραγματικά είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξω στη Μπαρτσελόνα. Θα το αποφασίσω στις διακοπές μου. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη εξαιρετικούς αμυντικούς, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός και η προσπάθεια να ξεχωρίσω.

Θέλω όμως να πάω σε μια ομάδα που θα ξέρω ότι θα παίζω συνέχεια και θα έχω τον βασικό ρόλο που θέλω στα πλάνα του προπονητή μου. Ναι, θα ήταν καλό να παίξω μαζί με τον Φρένκι στη Μπαρτσελόνα, αλλά θα πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται που…» ήταν τα λόγια του Ντε Λιχτ.

Πηγή:Gazzetta.gr

Αρχειο