ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο απολογισμός του Χάρη Καλλικά για τη σεζόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17

Απολογισμό για τη φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 έκανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Καλλικάς.

«Προσπαθήσαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προσπαθούσαμε, παράλληλα, να διαχειριστούμε και κάποιες κακοτυχίες κυρίως με τραυματισμούς, που δεν μας επέτρεψαν να έχουμε βάθος στο ρόστερ. Είναι με μεγάλη ευχαρίστηση που δύο βασικοί ποδοσφαιριστές, οι Λοΐζου Λοΐζου και Ζευκή Άγγελος, προωθήθηκαν στην πιο πάνω ηλικιακά ομάδα, κάτι που αναπόφευκτα μας δημιούργησε ανακατατάξεις στο ρόστερ μας».

Για τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονταν μεγαλύτερη προσπάθεια σε σχέση με τους παίκτες άλλων ομάδων, καθώς συνειδητά επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε ποδοσφαιριστές ηλικιακά μικρότερους σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Αυτό που κρατώ είναι πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Πιστεύω πως οι μικροί του χρόνου θα τα πάνε πολύ καλύτερα».

Για τη δουλειά στην Ακαδημία: «Είμαι 13 χρόνια στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γενικά διαπιστώνω πως γίνονται βήματα μπροστά. Από θέμα εξοπλισμού, στελέχωσης και οργάνωσης βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Αυτό επηρεάζει θετικά και τους παίκτες μας. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε στη διάθεσή μας πράγματα που δεν έχουν ομάδες πρώτης κατηγορίας, τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τη συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, είπε: « Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση και συνεννόηση με τον κ. Μήττα. Σου αφήνει περιθώρια να δουλέψεις, έχει εμπειρία και αυτό βοηθάει. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Επίσης πολύ σημαντική ήταν και βοήθεια που είχα από τον βοηθό προπονητή, τον Μάριο Λουκά, με τον οποίο η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μάθαμε αρκετά όλοι φέτος, που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».

Αρχειο