ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆλλο ένα τριήμερο… για αριστερά

Άλλο ένα τριήμερο… για αριστερά

Ο στόχος που τέθηκε από την Ομάδα Προγραμματισμού, παρόλο που δεν λέχθηκε κάτι επίσημα, είναι όπως υλοποιηθούν άλλες δύο μετεγγραφές πριν την μετάβαση της αποστολής στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Πλησιάζουμε στην ημέρα αναχώρησης, την προσεχή Τρίτη, όμως για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι προς ανακοίνωση.

Bet on Alfa

Υπάρχει άλλο ένα γεμάτο τριήμερο, για να γίνει έστω και μια μετεγγραφή. Η πρόθεση είναι όπως καλυφθεί η αριστερή πλευρά, με μπακ και εξτρέμ. Η αξιολόγηση συνεχίζεται, παρόλο που υπάρχουν υποψήφιοι για κάθε θέση. Η Ομάδα Προγραμματισμού, εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια, έχει την ευκαιρία να δει κι άλλους ποδοσφαιριστές που προτείνονται. Ίσως προκύψουν καλύτερες περιπτώσεις απ’ αυτές που έχει ενώπιον της.

Σύντομα, λοιπόν, θα προκύψουν τα νέα. Εάν δεν είναι τις προσεχείς τρεις μέρες, ίσως αυτό γίνει με το που θα βρεθεί στην Πολωνία η αποστολή. Το σίγουρο είναι πως, ο Λάρκου και οι συνεργάτες του δεν δείχνουν να ανησυχούν. Θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, να είναι σίγουροι για τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξουν αφού αυτό που ενδιαφέρει είναι, η ομάδα να είναι δυνατή και στην ώρα που πρέπει και όχι αν θα κλείσει ο σχεδιασμός από τα μέσα Ιουλίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa